دوستان میخواستم بدونم خورشیدی روزانه چند دقیقه جیغ میکشه و ایا اگر سخنگو باشه جیغاش کمتر میشه؟جیغای جوجش کمتره یا بالغش؟اگر واسش یک قفس بزرگ با یک عالمه اسباس بازی بخرم جیغاش کمتر میشه؟ممنون میشم جواب بدین![]()
دوستان میخواستم بدونم خورشیدی روزانه چند دقیقه جیغ میکشه و ایا اگر سخنگو باشه جیغاش کمتر میشه؟جیغای جوجش کمتره یا بالغش؟اگر واسش یک قفس بزرگ با یک عالمه اسباس بازی بخرم جیغاش کمتر میشه؟ممنون میشم جواب بدین![]()
آقا سلام.ما دو تا تقریبا با هم تصمیم گرفتیم طوطی بخریم ولی هنوز هیچ کدوم نخریدیم.خخخخخخخ.جواب سوالتو نمیدونم ولی تو کانادا پناهگاه طوطی هست که طوطی هم واگذار می کنن.خوبی گرفتن طوطی از پناهگاه اینه که رفتار طوطیایی که واگذار میکنن مشخصه.اینکه پر سر و صداس یا نه.سخنگویه یا نه و چیزای دیگه.کانادا که رفتی پناهگاها رو پیدا کن و دنبال طوطی با شرایط مد نظرت بگرد.بعدشم برو دنبال کارای گرفتنش.من خودم سایت پناهگاهای کانادایی رو نرفتم.ولی به چند تا از آمریکایی هاش سر زدم.طوطی هایی که ملت تو ایران رو چششون میذارنو واسه واگذاری دیدم.میر و سنگال که خودم دنبالشونم.انواع ماکائو.آمازون پیشونی آبی، آمازون پشت گردن زرد و نژادای دیگه.تو کانادا هم احتمالا همچین تنوع نژادی ای هست.البته فک نکنم به این راحتیا طوطی به هر کسی طوطی بدن.بررسی میکنن که متقاضی شرایط گرفتن طوطی رو داره یا نه.شما هم که سیتیزن نیستی شاید کارت سخت تر باشه.حرف آخرم اینکه طوطی ای بگیر که مطابق با خواسته هات باشه و اگه نمیتونی از پس نگه داری طوطی بربیای طوطی نگیر.عمر طوطی یه سالو دو سال نیست. چند ده سال باید با طوطی زندگی کرد.اگه طوطیت اون چیزی نباشه که میخوای یا نتونی ازش نگه داری کنی هم خودت و هم طوطی زبون بسته اذیت میشی.
ویرایش توسط Delafonte : 21st June 2015 در ساعت 01:21 AM
سلام دوستان دیروز رفته بودم یک گشتی تو بازار پرندگان زاهدان بزنم دیدم چنتا مغازه این پرنده رو واسه فروش اورده بودن
از نزدیک ندیده بودمش تو انترنت فقط عکسشو دیدم خیلی دلم میخواست یک جفت بخرم بخاطر زیبایی که داشت ولی چون هیچ اطلاعی ازش نداشتم نخریدم اگه میشه دوستان یک اطلاعات کلی درباره این نژاد طوطی بدن تشخیص نر و ماده از هم چطوریه؟(فروشنده میگفت منقار نر سیاه هستش منقار ماده صورتی هستش ) تکثیرش تو قفس چطوریه مثل کوتوله و عروس میشه ازش جوجه گرفت؟درباره رام شدن و سخنگویی هم اطلاعاتی بدید ممنون میشم و شرایط نگهداریش اینجا قیمتش جفتی 250 تا 300 بود جاها دیگه و تهران جفتی چند قیمت داره؟
سلام این طوطی رو اصطلاحا اینجا میگن آوازه خوتن،صدلی خوبی داره،قیمتش تهران حدود جفتی ششصد هست،تر وماده رو دقیقا یادم نمیاد سرچ میکنم خدمتتون میگم ولی نوک که بهتون گفته اشتباهه،تکثیرش رو تو سایتای خارجی زدن اسون هست ولی تو ایران جا افتاده نیست که بتومیم بگیم چجوریه، شرایط نگهداریشم همون مثل عروس و..
سلام. اگه بخوام یه طوطی بخرم که زیاد بزرگ نباشه و خوشگل هم باشه و تربیت کردنشم راحت باشه و همچنین نگهداریش آسان باشه (مرغ عشق نباشه) عروس هلندی بهتره یا کاسکو؟
سلام دوستان ارزش مادي ملنكو رام نر بيشتره يا عروس هلندي كل باقالي؟
سلام . به نظر من عروس هلندی بهتره برای شما چون کاسکو به نگهداری و توجه بیشتر نیاز داره، پرهاش گرد بیشتری تولید میکنه و خونه باید مرتب تمیز بشه . اگه وحشی باشه امکان داره روند اهلی کردنش تا 3 4 ماه طول بکشه
عروس هلندی دونخور بگیرید ، زود اهلی میشه ، گرد تولید میکنه اما نسبت به کاسکو کمتر چون جثه ش کوچیک تر هست . خوشگل هم هست
سلام بستگی به خودتون داره و توقعاتتون و همینطور بالغ بودن یا نبودن ملنگوی رام یا سخنگو بودن و نبودن، ملنگو نر بالغ رام بدون کلام حدود200تومن هست،عروس گلباقالی هم همینطور،اما اگر هرکدوم سخنگو باشن بحث فرق داره،اابته گلباقالی ها عموما ماده هستن و احتمال سخنگویی در حده صفره تو ماده ها و...درکل قیمت هردو در شرایط یکسان تقریبا برابره اما وحشی و بالغ که باشن عروس گرونتره
سلام. می خواستم بدونم قیمت یک عروس هلندی ماده دونخور که از همه نظر خوب باشه چقدر هست؟
ویرایش توسط ملینا : 20th September 2015 در ساعت 08:17 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)