پرنده ی شما هنوز به محیط جدیدش عادت نکرده و همونطور که صبحم خدمتت عرض کردم زمان میبره.حداقل الان خیالت از بابت سلامتی پرندت راحت شد با آزمایش مدفوعش.حمام کردن باعث میشه پرنده سریعتر با محیطش کنار بیاد و به نوعی آرامش بهش میده.اما الان فصل سرما هست و باید جانب احتیاط رو رعایت کنید تا سرماخوردگی سراغ پرندتون نیاد.بهتره حداقل 10 روز از حمامش بگذره بعد حمامش کنید.
ببخشید حرف من کلی بود و اصلا حواسم به محل سکونتتون نبود.اگر میتونید با یک سشوار از فاصله ی 40 سانتی گرمش کنید میتونید حمامش کنید ولی فراموش نکنید بدن طوطی بحالت طبیعی توی این فصول افت میکنه و مثل بهار و تابستان جنب و جوش و شادابی رو نداره و کمی هم ضعیف تر از قبل میشه.برای حمام کردن عجله نکنید.با شرایط شما یک هفته یکبار میتونید حمامش کنید
سلام.عروس من تقریبا یک هفته ای هست که فقط چرت میزنه روزا تا یک بعدظهر میخوابه بعدم که از قفس در میادبازم در حال چرت زدنه خودشو پف می کنه و سرشو میندازه لای پرشاو چرت میزنه قبلا از وقتی که پا میشد تا 12 شب واسمون حرف میزد ولی تو این یک هفته هیچ صحبتی نکرده.ممنون میشم اگه مثل همیشه بازم با راهنمایی های مفیدتون کمکم کنید![]()
سلام/
دوستان میشه پرهایی که خراب شده رو کند به جاش پره تازه در بیاد
پمادی که برای درمان پاش استفاده کرده بودم بعضی از پرهاشو خراب کرده ونمیتونه زیاد پرواز کنه و اوج بگیره.نظر شما دوستان چیه
من چی کار کنم عروسم حالش خوب نیست تمام امروز و خوابیده....هیچ کس نیست![]()
اره غذا میخوره مدفوعشم مثل قبل فقط رنگش سبز تیره شده...ولی همش پف کرده او چرت میزنه.بازم ممنون از راهنماییتون فقط نمیدونم تو این تعطیلات دامپزشکی باز هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)