جناب وحشی کاملم نیس نیمه رامه اما چرا کیف مناسبش نیس من گرماییم و پنجره رو باز میکنم راه طولانیه اذیت میشه مریض میشه
دوستان من تازه یه عروس ماده 5 ماهه خریدم . مشکلم اینه که صاحب قبلی پرهاش رو کوتاه کرده ولی الان که نگاه می کنم 3-4 تا شاهپر داره که سالمن البته از 2 شاه پر اول خیلی کوتاه ترن که فکر می کنم احتمالا تازه در اومدن اما این خانوم تا در قفس باز میشه شروع می کنه پرواز دور خونه و تو اتاق ها و آشپزخونه و این کار رو ادامه میده تا بخوره به یه چیزی یا دیواری بیافته زمین . به نظرتون باید چی کارش کنم ؟ خیلی خودش رو به خطر می ندازه![]()
سلام بنظر شما آهنگ شاد بی کلام ک میزاریم باید یک نوع و همش تکرار کنیم یا تنوع داشته باشند
سلام
اون پرها دارن رشد میکنن و فعلا نمیتونید کوتاهشون کنید
بهتر کمتر از قفس خارجش کنید یا موقعی که خارج میشه چیزی نباشه که باعث ترسش بشه که بخواد بپره
یکم باهاش مدارا کنید تا رشد پرهاش کامل بشه و به اصطلاح تخت بشه بعد کوتاهشون کنید
این ضربه ها میتونه خیلی خطرناک باشه و خدای نکرده باعث از دست دادنش بشه
آهنگ شاد بیکلام برای چه کاری بذارید؟
سلام دوستان
دوستان منم برام مسافرت فوری پیش اومد سه شنبه تا جمعه نیستم کسی هم ندارم بهش پرنده رو پسبارم
عروسم 3 ماهشه و 2 هفته دارمش تازه عادت کرده و تو خونه شروع کرده به سوت زدن و جیغ
اشکال نداره این سه روز تنهاش بزارم ؟ غذا زیاد میزارم براش با اب برقا هم روشن میزارم خونه هم گرم هست دیگه ایرادی داره ؟
اگه براش به اندازه آب و غذا بگذاريد ميتونيد تنهاش بگذاريد
نيازي نيست چراغ ها رو كامل روشن بگذاريد. يه چراغ خواب كافيه تا شب محيط كامل تاريك نباشه
ولي اين رو هم در نظر بگيريد كه بعد از برگشت از مسافرت عروستون يه كم پرخاشگر ميشه و ممكنه مثل قبل رام نباشه كه البته با كمي تمرين و وقت گذاشتن دوباره مثل قبل ميشه
موفق باشيد
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)