سلام آقاي دكتر. وقت شما بخير. مرغ عشق من از يك هفته پيش دچار زخمي روي منقارش شده كه تصويرش رو مي ذارم
لطفا راهنمايي بفرماييد.
![]()
سلام آقاي دكتر. وقت شما بخير. مرغ عشق من از يك هفته پيش دچار زخمي روي منقارش شده كه تصويرش رو مي ذارم
لطفا راهنمايي بفرماييد.
![]()
آخی چرا اینجوری شده منقارش ؟ طفلکی .... دعواش نشده احیانا با مرغ عشق دیگه ای ؟
سلام جناب دکتر برهانی کیا یکی از فنچ هام حدود یک هفته است که پرریزی شدید داره اوایل زیر بال سمت راستش ریزش داشت الان پشت وشکمش هم ریزش دارد به صورتی که داره کاملا لخت میشه بعضی وقتها هم خودشو شدید می خارونه ولی خدا رو شکر خیلی سرحاله ممنون میشم اگه راهنمایی کن.
نمي دونم والا. بعيد مي دونم. خانومش كه روي تخمهاش خوابيده و رفتارش باهاش خوبه. نمي دونم واقعا چيه. دكتر هم كه جواب نمي ده!
سلام آقای دکتر
حدود دو هفته که یک بیماری گریبانگیر قناری هام شده
علایم : شروع بیماری با پف کردن و اسهال سفید بود و ظرف مدت 24ساعت کل گوشت سینه قناری آب میشد و حیوون تلف میکرد
با گذشت2 هفته علایم بیماری عوض شده و دیگه از اسهال خبری نیست با پف کردن شرو میشه و بعد از 3 4 روز حیوون تلف میکنه
بیشترین تلفات برای ماده ها بوده
از داروی سولفا استفاده کردم فایده نداشت لوتریسین بهشون دادم بازم فایده نداشت
غذایی :مخلوط ارزن و کتان
تخم مرغ و هویج و مکمل فورت و پلاس و آرد سخاری
بعد از شیوغ بیماری از الکل سفید و نانوسیت و جرمی ساید برای ضد عفونی استفاده کردم
اگر ممکنه راهنمایی کنین تا با این بیماری مقابله کنم
ممنونم
سلام
کالبد گشایی قناریهای تازه تلف شده نیاز است تا بتوان برای مراحل بعدی تصمیم گرفت.
برهانی کیا
سلام
اگر پرها نهایتا تا 2 هفته بعد از ریزش رشد مجدد نداشت بایستی از لحاظ بیماری پوستی و...بررسی شود.
ایا مطمئن هستید که جفت این پرنده در میان نقشی ندارد؟
برهانی کیا
سلام و وقت بخير خدمت دكتر برهاني كياكاسكو من الان يك هفته ست كه داره پر هاشو ميجوه و بعضا ميخوره و زماني كه خودشو ميتكونه پر هاي ريز زيادي هوا رو پر ميكنه آيا ميتونه پر كني باشه؟راستش بعد از اساس كشي منزل و بعد از اولين حمام در منزل جديد اين اتفاق افتاده.نا گفته نمونه كه بردمش حموم و خشكش نكردم گذاشتمش كنار بخاري و خودشو خشك كرد و الان 4روز از حمام ميگذره كه هنوز كنار بخاري گذاشتم.نظر خودم اينه كه بدنش خشك شده (كنار بخاري مونده) هم پاهاش خشك هست هم پر هاش اون حالت هميشگي رو نداره.ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
سلام
از پماد تتراسیکلین با فاصله زمانی 12 ساعت به مدت 2 هفته استفاده کنید.
یک نوبت از مصرف دارو حتما شبها قبل ار خواب باشد.
چون این پماد تلخ است دقت کنید پماد فقط در محدوده اسیب باقی بماند.
از مکمل کلسیم حتما استفاده شود.
برهانی کیا
سلام ی سوال داشتم چند وقت پیشا گربم از ی جایی افتاد و پاش لنگ میزد بعد از یک هفته بهتر شد و گذشت گذشت تا خوب شد می خواستم بدونم پاش شکسته بود؟ باز دوباره این جوری میشه؟
سلامسلام و وقت بخير خدمت دكتر برهاني كياكاسكو من الان يك هفته ست كه داره پر هاشو ميجوه و بعضا ميخوره و زماني كه خودشو ميتكونه پر هاي ريز زيادي هوا رو پر ميكنه آيا ميتونه پر كني باشه؟راستش بعد از اساس كشي منزل و بعد از اولين حمام در منزل جديد اين اتفاق افتاده.نا گفته نمونه كه بردمش حموم و خشكش نكردم گذاشتمش كنار بخاري و خودشو خشك كرد و الان 4روز از حمام ميگذره كه هنوز كنار بخاري گذاشتم.نظر خودم اينه كه بدنش خشك شده (كنار بخاري مونده) هم پاهاش خشك هست هم پر هاش اون حالت هميشگي رو نداره.ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
لطفا چند تصویر مناسب ارسال نمایید.
برهانی کیا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.