خواهش مهدی جان. فکر میکنم که چون خود ترموستات عملکرد دماسنچ رو داره و تایمر هم داره. باید از بخاری و چیلر هایی استفاده کنی که تایمر درجه نداشته باشه. مثل بخاری هایی که الان تو بازار هست و تایمر درجه نداره. مثلا همون اتاق مرغداری. بخاری که تو اتاق مرغداری استفاده میشه . بخاری تایمری نداره.بلکه ترموستات برای بخاری هم کار تایمر رو میکنه هم دماسنج.و ترموستات به سیستم گرمایشی دستور میده که کی روشن شه کی خاموش. البته فکرم اینو میگه شاید اشتباه کنم.ولی باز میپرسم
من ميخوام چيلرو ببرم تو كمد اكواريوم و ميخوام يه كنترل پنل جلويه كمد درست كنم كه تمام دستگاها رو از اونجا كنترل كنم
اين دستگاهم مي خوام كه علاوه بر نشان دادن دمايه اكواريوم دستگاهارم ببينم وضعيتش چطوريه
اينم بگم چيلرهايه ما يه واتر پمپ داره كه مادام روشنه و ابي كه وارد چيلر ميشه رو چيلر دماشو ميسنجه و طبق دماش
روشن و خاموش ميشه با اين دستگاه ديگه نيازيم نداريم كه واتر پمپو مداوم روشن بزاريم و اين خودش ميشه صرفه جويي تو هزينه برق
سلام مهدی
امروز رفتم دنبال کارت.عکس هایی که گذاشته بودی رو نشونشون دادم. اطلاعاتی هم که گفته بودی بهشون گفتم. همه بچه ها گفتند که باید اطلاعات زیر متر مشخص باشه تا کامل فهمید که توانایی های این دستگاه چیه.بقول معروف مشخصات تخصصیه که نشون میده این دستگاه چی هست. یکی از بچه ها گفت که جدیدا یه چیزی شبیه این دستگاه وارد بازار شده البته با به مارک دیگه. گفتند گه تا اطلاعات زیر متر مشخص نشه نمیشه فهمید که این دستگاه کار همون دستگاه رو میکنه یا نه. قیمتشم حدود 80تا90هزار هست. مهدی یه کاری کن. ببین میتونی یه عکس کامل از مشخصات کامل این دستگاه تو نت پیدا کنی یا نه. ؟ منم فردا میرم یه عکس از این تایمری که بچه ها گفتند میندازم برات همینجا آپ میکنم که ببینی
سلام
ممنون اقايه منصوري كه دنبال مي كنيد كار منو
دوتا لينك ميزارم از اين دستگاه يكي دفترچه راهنماشه يكيم لينك خريد اينترنتيش تو خارج از ايران
http://mashmaster.com.au/UserFiles/2...e/brewmate.pdf
http://www.diytrade.com/china/4/prod...ontroller.html
فقط اينو بگم كه اين دستگاهم چينيه مثل اكثر جنسايه تو بازار ايران و يه كنترلر هست برايه كنترل كردن دما
بازم تشكر بابت پيگيري تون
اقای منصوری ماروهم دریاب :smile (95):
امار متال داشته باش
شرمنده ها
سلام مهدی
این اطلاعات باز بهتر شد. من فردا میرم دنبالش. اگه تونستم مشابهش رو پیدا کنم که هیچ. چون اینجوز که من تو سایت دیدم این کنترل سیستم مال سال 2009 هست. که الان به احتمال خیلی زیاد این مدل تو ایران نباشه و شاید مدل های جدیدش رو اورده باشن. به یکی از بچه ها هم که زیاد میره چین میسپرم که اگه اونجا پیدا کرد تهیه کنه بیاره اگه هم نشد یه پیگیری میکنم که ببینم اگه خرید اینترنتی یه صورت تکی بکنی ارسال به ترکیه داره یا نه. چون یکی از دوستانم اونجاست(البته قاچاق رفته:smile (266)::smile (267)اگه این طوری بشه خرید کرد و هزینش هم کم بشه میگم که اون بخره و برام بفرسته. به هر حال تلاش میکنم که بتونم برات ردیفش کنم. اگه هم که ننشد دیگه شزمنده
سلام مهدی
اومدم بگم در مورد کنتولر دما به یه نتیجه هایی رسیدم. فردا قراره یه نمونه برام بیارن.
ویرایش توسط hsoonheb : 13th January 2012 در ساعت 06:08 AM
دوستان عزیز ، برای لود شدن سریع تر صفحات و حفظ ماهیت محتوا لطفا برای امضاء از عکس های متفرقه و با حجم بالا استفاده نکنید .
ممنونم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)