اینم از پرنده من که گفتم بی حاله![]()
اینم از پرنده من که گفتم بی حاله![]()
سلام و ارادت
بله درست ميفرماييد ولي خب چاره جز اين نبود كه برم مسافرت و مجبور بودم كه با خودم ببرمش ولي خب تغييرات دمايي زياد نداشت چون از تو خونه رفت تو ماشين از تو ماشين رفت تو خونهدر مورد آزاد گزاشتن بچه خوبيه زياد اذيت نميكنه بالاي قفسش رو برميدارن مياد بالا روي چوب ميشينه تكون ديگه نميخوره مگر اينكه يموقع صداي بقيه پرنده هام رو بشنوه يا قفسش پيش اونا باشه كه يموقع جو بگيردش از تو قفس بياد بيرون بعد اينكه هم اومد سريع ميدوه به سمت قفس
فقط نميدونم چرا بعضي مواقع يدفعه اي بيقرار ميشه
بله قبلا رام و دستي بوده اينجا هم زياد اذيت نداره ولي خب فكر كنم هنوز اعتمادي نداره چون روي دست نمياد و بعضي مواقع كه ميخوام بهش غذا بدم اولش مياد واسه گاز گرفتن![]()
سلام قیمت البینو ابلق یکساله س ماهه ماده 900 نومن گرونه؟؟؟؟
امان از وجود مشكل عدم ويرايش
يادم رفت اين سوال رو بپرسم كه گاز گرفتن ميله هاي قفس واسه عروس مشكلي نداره ؟ البته گاز گرفتن عادي براي بالاپايين شدن و بازي نميگما ، اين بعضي وقتي خيلي بدفرم ميله رو به قصد كندن گاز ميگيره مث بچه اي كه تازه ميخواد دندون در بياره همه چي گاز ميگيره اينم بعضي وقتي حرص ميكنه و نوك ميله رو گاز ميگيره ميخوام ببينم براش مشكلي پيش نمياد؟؟يا اصلا نكنه مشكلي داره خودش؟؟؟
ممنون از راهنمایی شما .یعنی به نظر شما لونه رو بردارم ؟چه مدت بعد لونه رو دوباره بزارم؟وقتی دوره ویتامین ها تمام شد ؟
جاش رو گرم نگه دارید.
سریع ببریدش پیش دکتر.پرندتون اصلا حال مساعدی نداره و احتمالا بدنش هم عفوت کرده و بعد از مدفوع رشته ای شاهد ارزن هضم نشده و یا استفراغ ارزن خواهید بود.
به نظر همین حدود هست من جای دیگه 800 دیدم
نه مشکلی نداره
اکثر طوطی ها بعضی وقتا این رفتار رو دارن
به نظر من اجازه بدید بمونه لونه و همزمان از غذاهای گرم و محرک هم استفاده کنید تا همزمان اگر آماده شدن و شروع به مستی کردن بتونن به لونه رفت و آمد کنن.
ویرایش توسط اسکندری : 3rd November 2013 در ساعت 04:36 PM
کسی راه حلی واسه خوب شدن پرنده ما نداره . این طرفا دامپزشکی فقط سگو گربه رو رسیدگی میکنن . نمیدونم چیکار کنم . یکی راه نمایی کنه لطفا
سلام هرچی گشتم مطلبی در مورد چگونگی دستی کردن عروس هلندیم پیدا نکردم چیکار کنم چطوری دستیش کنم یکسال و س ماهشه ماده است
اصلا نیازی به سرو کله زدن باهاش نیست یا هیچ آموزش حرفه ای نمیخواد . عروس تنها پرنده ای هست که اگه تک نگه داری خیلی آسون دستی میشه . چند روز که تو قفس موند در قفس رو باز کن اومد بیرون پشت سرشو (گردن ) رو با انگشتات ناز بده اونم خیلی سریع باهات دوست میشه . تا اینکه کار بجایی میرسه از کرده خودت پشیمون شی![]()
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)