فکرتون درسته دیگه .
شب ph افت میکنه چون co2 تو تانک بالا میره شما که کلسیم رو اضافه میکنی ph به حالت نرمال بر میگرده.
محصولی فوق العاده قوی حاوی محلول ید جهت استفاده مستقیم در آکواریوم و حمام مرجان ها.
استفاده از این محصول فقط به افراد حرفه ای و با تجربه توصیه می شود.
روش مصرف :
این محصول از قدرت بسیار بالایی برخوردار است .
قبل ازاستفاده از این محصول میزان ید موجود در آب آکواریوم را با استفاده از کیت تست مناسب بدست آورید . هر میلی لیتر از این محلول در یک گالن از آب آکواریوم 34 میلی گرم در لیتر ید را افزایش می دهد.
برای رساندن میزان ید به حد مطلوب (0.06میلی گرم بر لیتر ) یک قطره از محلول را به ازای 130 لیتر آب آکواریوم به صورت روزانه به آب اضافه کنید . پس از رسیدن سطح ید به حد مطلوب دز مصرفی فوق را به صورت هفتگی تکرار نمایید و میزان ید آکواریوم را با استفاده از کیت تست مناسب به صورت مداوم اندازه گیری نمایید.
میخواستم بدون کسی از دوستان تجربه آب با یون نقره رو به عنوان مکمل داره(خاصیت ضد باکتری شدیدی داره)؟
سلام دوستان
دیشب بالاخره کپسول co2 رو از شارژ آوردم و نصب کردم و کلسیم راکتور رو از سه مدیا به نامهای
bio calcium و dolomite و neo mag پر کردم.
نتایج تست قبل از کار گزاشتن مجدد کلسیم راکتور به شرح زیر بود :
ph : 8.2
kh : 7
ca:400
mg:1100
نتایج جدید رو امشب بعد از 24 ساعت میزارم.
تست ید هم زدم قبل از استفاده از محلول برایت ول 0.01 بود ولی بعد از استفاده 2 روز و 2 قطره در روز به تقریبا 0.04 رسیده که با کنترل و محاسبه هفتگی میشه میزان مصرف ید رو حساب کرد.
یدش واقعاً غلیط هستش کپی محلول شستشوی بتادین خودمون هستش هم رنگش هم بوش.
مزشو ذیگه نمیدونم![]()
همین الان رسیدم خونه چون 24 ساعت از راه اندازی راکتور میگذشت گفتم اول تست بزنم بعد برم واسه شام خوردن .
بفرمایید شام :smile (135)::smile (135):
نتایج تست جدید :
ph :8.2
kh:7
ca:410
mg:1200
باورم نمیشد منیزیوم طی 24 ساعت 100 ppm افزایش داشته باشه .
این برایت ول هم کارش درسته.b-)
سلامسلام دوستان
دیشب بالاخره کپسول co2 رو از شارژ آوردم و نصب کردم و کلسیم راکتور رو از سه مدیا به نامهای
bio calcium و dolomite و neo mag پر کردم.
نتایج تست قبل از کار گزاشتن مجدد کلسیم راکتور به شرح زیر بود :
ph : 8.2
kh : 7
ca:400
mg:1100
نتایج جدید رو امشب بعد از 24 ساعت میزارم.
تست ید هم زدم قبل از استفاده از محلول برایت ول 0.01 بود ولی بعد از استفاده 2 روز و 2 قطره در روز به تقریبا 0.04 رسیده که با کنترل و محاسبه هفتگی میشه میزان مصرف ید رو حساب کرد.
یدش واقعاً غلیط هستش کپی محلول شستشوی بتادین خودمون هستش هم رنگش هم بوش.
مزشو ذیگه نمیدونم
سعيدجان انقد خسيس بازي در نيار چنتا عكس از اكواريومت بزار ببينيم:smile (192):
اقا سعید neo mag که استفاده کردی خوب جواب داده؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.