واسه استراحت دادن به دستگاه گوارش ماهیها البته اینو من از دوستان شنیدم گه البته خودم به این کار اعتقادی چندانی ندارم و دلیل درستی واسه این کار ندارم .
تو فکرش بودم که حذفش کنم .
بنظر منم كار درستيه
علاوه بر استراحت به دستگاه گوارش ماهي اونو عادت ميديد كه اگه يروز غذا نداديد بهش مشكلي واسش پيش نياد
من هفته ای دو دوز (حداقل) غذا نمیدم چون خونه نیستم. به نظرم این امر به سلامت آب هم کمک میکنه. اساسا من یکبار 10 روز به ماهیها غذا ندادم و هیچ مشکلی پیش نیامد. آقای امیری (ناکتا آکواریوم) که متخصص آب شیرین هست اعتقاد دارند ماهی از غذا نخوردن نمیمیره از زیاد غذا خوردن میمیره.وقتی تصادف کردم و کمرم شکست حدودا 40 روز به ماهی ها نرسیدم و بعضیشون مردند.به هر حال کم غذا دادن ممکن در دراز مدت باعث ضعیف شدن ماهی بشه
سلام ستان این غذا رو امروز گرفتم نظر دوستان چیه غذای خوبیه؟برای شقایق لانگ تانکل و ماشرومم میخوام استفاده کنم خوبه؟
طریقه مصرفش چجوریه؟(اکواریومم 200 لیتریه)
![]()
كنت متاسفانه تقلبيش خيلي زياد شده ولي برند خوبيه مقدار مصرفشم پشتش نوشته شده كه بصورت روزانه
ميتوني مصرف كني.البته برايه تغذيه دوتاسه تاريف نياز به اين هزينه نداشتي و مي تونستي از غذاهايه
معمولي تر مثل كورالفويد هم استفاده كني
منم موافق با مصطفی هستم شما میتونستی از غذای معمولی استفاده کنید
به نظر من شما که میخواهید هزینه کنید من از برات ول استفاده میکنم غذا های خوبی هم هست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.