این اسامی دیسکس ها کاملا قراردادی و در موارد زیادی سلیقه ای هستند . دیسکسی که در یک فارم Red Cover نامیده میشه در فارمی دیگر با اسم Red Rose و در کشوری دیگر Red Tomato نامیده میشه .
سلام به دوستان.آیا نژاد سوپر ردملون همون بامبینیروسی هست یا فرق میکنن؟ممنون میشم لطفاباعکس توضیح بفرمایید
دوست عزیز بار ها راجع به این موضوع بحث شده . همه اینا رد ملون هستند . یک تکثیر کننده اسمشو میزاره بامبینی روسی و دیگری میزاره وایت فیس و یکی دیگه هم رد ملون . چیزی که مشخصه در بازار امروز!!!! یک تکثیر کننده اسم رد ملون مرغوب خودش رو بامبینی روسی گذاشته . چیزی به نام بامبینی روسی وجود خارجی نداره و هر چه هست همون رد ملون و وایت فیسه . فرق در کیفیت دیسکس هاست .
موفق باشید
سلام ممنون میشم دوستان نژاد دیسکس زیر رو مشخص کنند.
![]()
ویرایش توسط saeid4 : 1st December 2014 در ساعت 09:18 AM
سلام به شما دوست عزیز
نامگذاری دیسکسها با توجه به فارم تولید کننده آن متفاوت هست ولی من در سایت زیر دقیقا دیسکس شما رو دیدم به نام مذکور ولی شما ممکن هست این نژاد رو حتی با نام گلدن هم ببینید
Gold Diamond Discus Fish 4.5" - Mac's Discus
سلام دوست عزیز
ممنون بابت پاسختون یه خواهش دیگه داشتم.
اگه لطف کنید نژاد دیسکس زیر رو هم مشخص کنید ممنون میشم. این دوتا از موقعی که زیر 2 اینچ بودن تو تانک من هستند و با هم جفت شدن و حدود هر 12 روز یه بار تخم گذاری می کنن ولی چون تو تانک گیاهی هستن تخمها ظاهراً تو روز سوم فساد میشن و دیسکسها اونها رو می خورن. آیا این روند می تونه باعث ضعف و مریضیشون بشه؟
![]()
سلام دوست عزیز
ممنون بابت پاسختون یه خواهش دیگه داشتم.
اگه لطف کنید نژاد دیسکس زیر رو هم مشخص کنید ممنون میشم. این دوتا از موقعی که زیر 2 اینچ بودن تو تانک من هستند و با هم جفت شدن و حدود هر 12 روز یه بار تخم گذاری می کنن ولی چون تو تانک گیاهی هستن تخمها ظاهراً تو روز سوم فساد میشن و دیسکسها اونها رو می خورن. آیا این روند می تونه باعث ضعف و مریضیشون بشه؟
این هیچ نژاد کلاسه و خالصی نداره . میتونه زیر مجموعه دیسکس های مارلبورو یا پیچن بلاد باشه . یا هیبریدی از هر دو نژاد .
با سلام
میشه لطف کنید و نژاد این دیسکس را مشخص کنید.
با تشکر
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.