سلام.
عليرضا درست زدي به هدف.. اصلا يادم نبود كه قبلش (هفته گذشته) يه سيفون با آب كلر دار كردم.فكر كنم كار خودشو كرده..قربون اين حواس جميم برم.
![]()
مديا رو بيشتر از 1 سال ميشه كه دارم..
خيلي ممنونم..
سلام.
در مورد رنگ كرم مدياها حق باشماست حامد جان ولي اكثرا مدياها بعد از چند ماه استفاده مخصوصا تو تانكهايي مثل تانك من كه از چوب و كنده طبيعي استفاده ميكنند به اين رنگ در ميان..
ارادتمند
در پايان سئوال ديگه اي برام پيش اومده كه روش يا تستر بخصوصي در رابطه با سنجش كاربرد مديا براي اينكه بفهميم كاربردش كم شده يا عمرش به پايان رسيده وجود داره يا خير؟
ممنون
سلام مجدد اشکان جان .. من تستر یا چیز به خصوصی در این مورد ندیدم .. جی بی ال رو محصولاتش زده 6 ماهه .. اما رنگ کرمی که گفتی من ندیدم تا حالا خود به خود بگیره ..
هر چند تا حالا افریقایی نگه نداشتم .. اما همیشه چوب داشتم اونم به مقدار زیاد .. برای من الان میکرو مکها رو که خالی کردم برای تانک جدید هنوز سفیده ..
درود.
دوستان مديا رو عوض كردم..بيومك ايهايم ..
ميكرومك جي بي ال حدود 1 سال كاركرده...احيا ميشه يا بريزم دور بره؟؟
ممنون
سلام.
بيو مك ايهايم رو بهمراه 2 نوع مدياي ديگه زمستان گذشته براي تانك گياهيم گرفته بودم كه خوب ازشون استفاده نكردمو يجورائي از اينكه نفروختمشون خوشحالم. (مخصوصا ماتريكس 1 ليتري رو كه اونموقع 48 تومان گرفتم و الان نميدونم چنده؟؟)(1 ليتر بيومك ايهايم اونموقع اگه اشتباه نكنم حدود 22 تا 28 قيمتش بود)
يادم نيست دقيقا كجا مطلبي درباره احيا شدن برخي مدياها خونده بودم ولي ظاهرا تا يه حدي (يا براي يكي دوبار احيا كردو) ميشه ازشون دوباره استفاده كرد..
ارادت
من یکبار از خود ایهایم پرسیدم در مورد احیا کردن سابستریت و زمان استفاده از اون که در پاسخ برای احیا گفته بودن باید با آب کاملا شسته بشه و البته توصیشون این بود که 1بار اینکار صورت بگیره و نظرشون این بود که بعد از شستن تا 6ماه میشه ازش استفاده کرد
ارادتمندم
با سلام سیفون 100% توی سه روز روی سیکل تاثیری داره باعث بهم خوردنش میشه یا نه ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)