فک کنم همینه که شما گفتید ممنون
Sent from my SM-J500H using پارسی پت mobile app
فک کنم همینه که شما گفتید ممنون
دوست عزیز آب یا باید ۴۸ ساعت بمونه تا قابل استفاده باشه، یا باید از ضد کلر های تجاری مخصوص آکواریوم استفاده کنید، یا باید آب رو بجوشونید و صبر کنید تا سرد بشه و یا دست آخر از آب معدنی برای فایترتون استفاده کنید.
امیدوارم زود تر خوب بشه
موفق باشید
ممنون ماهیم خوب شد ممنوننم ازتون پس همون کلر اب باعث شد که 2 یا 3 روز اینحوری بشه ممنون از جوابتون
سلام و خسته نباشید
می بخشید فایتر من چند روزی هستش که به پهلو روی آب می خوابه مثه اینکه مرده باشه بعد گاهی وقتا هم میره ته تنگ بین سنگا بی حرکت می مونه همونجا
روزی یک بار بهش غذا می دم از این مدلایی که بوی ماهی می ده و رنگش قهوه ای هستش اسمش نمی دونم چیه راستش.
اون وخ آب تنگشم از هر ۴ روز تعویض می کنم با آبی که یک روز گذاشتم مونده
ارتفاع تنگم هم ۴۰ سانته
حالا با این تفاصیل نمی دونم ماهیم چی شده ؟ 😔😔😔😔😔 میشه راهنماییم کنین؟
اول یه عکس از محل نگهداری و خودش بزارید
اما یکی از راه ها اینه که اب رو هر روز باید عوض کنی با اب هم دما و 24 ساعت مونده (این خیلی مهمه)حتی اگر اب هم کثیف نبود و دستشویی تو اب نبود باید حتما هر روز اب رو عوض کنی
باید تنگ رو بزاری در گرم ترین نقطه خونه
هنگام تعویض اب هم خیلی خیلی کم به اب نمک اضافه کنید (توجه کنید خیلی کم چون فایتر به نمک زیاد حساسه)
هر روز هم نیم ساعت جلوی آفتاب مستقیم بزارید
این هارو انجام بدین حالش خوب میشه
Sent from my GT-I9500 using پارسی پت mobile app
راستی غذا هم اگر بزرگه یکم خوردش کنین بعد بدین
Sent from my GT-I9500 using پارسی پت mobile app
ممنون از راهنماییتون
من خواستم عکس بفرستم منتها پیدا نکردم قسمت اَتَچ رو اینجا اپلیکشین رو هم نصب کردم ارور داد موقتا دسترسی به این سایت ممکن نیس
تو چند تا از جواب ها واسه علایم مشابه دیدم که نوشته بودن چند روز غذا ندین. این کارو بکنم؟ بعد اینکه نیم ساعت جلو آفتاب رو چند روز انجام بدم؟ الان ماهیم افسرده شده؟
Sent from my SM-G925F using پارسی پت mobile app
دوستان کسی نیست به فایتر من کمک کنه؟ 😢 داره میمیره فک کنم. تو پستای قبلی مشکلاتشو گفتم عکس هم گذاشتم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)