سلام اقای اژیده، اروانای من تمام این مشکلاتی که شما عرض میکنیدو داره بجز گزینه شماره ۴ لطفا راهنمایی کنید چیکار باید کنم؟سلام و احترام
یکی از علائم شایع در آروانایی که در معرض استرس قرار گرفته رفتن به گوشه ای از آکواریوم و نشستن کف آبه . گاهی وقتا ساعت ها به همون شکل میمونه و فقط چشماشه که مدام در حال حرکت هست! و خیلی وقتا هم فقط لحظات کوتاهی رو در کف تانک میمونه و مجددا شروع به شنا میکنه . منشا این استرس هم میتونه مربوط به عوامل محیطی مانند دکوراسیون آکواریوم ، نور ، محل قرار گرفتن تانک در منزل ، شیشه ها ، بک گراند پشت و اطراف و حتی کف تانک و مواردی از این قبیل باشه . از طرفی این استرس در آروانا میتونه ناشی از انواع و اقسام بیماری ها هم باشه . لطفا این موارد رو در ماهی چک کنید و اطلاع بدید :
۱.آیا آروانای شما هر از گاهی حرکت های خیلی خیلی شدید شامل استارت های ناگهانی و پیچ و تاب های شدید به بدن از خودش نشان میده یا خیر؟
۲. آیا هیچ وقت پیش میاد که خودش رو بکوبه به اشیا داخل تانک و در پوش روی آکواریوم؟ آیا تا به حال پیش اومده که فلس آرواناتون کنده شده باشه؟ روی بدنش اثری از جای خالی یک فلس یا خط و سائیدگی دیده میشه؟
۳.هیچ وقت دیدید که آرواناتون بدون دلیل مشخص دهانش رو مدام و به شکل عصبی باز و بسته کنه؟ انگار که چیزی تو دهانش گیر کرده و سعی داره پسش بده بیرون؟
4.آیا تا به حال توده بزرگ ژله ای مانند در تانک و آب آروانا دیدید؟
۵.قبلا هم فرمودید که ماهی موقع غذا خوردن مدام غذا رو پس میده بیرون ، به محض اینکه غذا رو پس داد دیگه دهانش رو باز و بسته نمیکنه؟ یا تا چند ثانیه بعد از پس زدن غذا باز هم مدام دهانش رو با شدت باز و بسته میکنه؟
۶.دمش تا به حال کنده شده یا خیر
و در نهایت یک عکس از آرواناتون بزارید تا من نظرم رو بگم
ارادت
آژیده

نوشته اصلی توسط بابک آژیده
 نوشته اصلی توسط بابک آژیده