سلام آقا سعید
زیباست . با تاخیر ، مبارک باشه . تانک ابشور تون را ندیده بودم. یه تبریک هم برای اینکه کلکسیون تون داره کامل میشه ، دیسکس و ابشور و....
انشااله روز به روز زیباتر بشه و همیشه ازش لذت ببرین.
سلام آقا سعید
زیباست . با تاخیر ، مبارک باشه . تانک ابشور تون را ندیده بودم. یه تبریک هم برای اینکه کلکسیون تون داره کامل میشه ، دیسکس و ابشور و....
انشااله روز به روز زیباتر بشه و همیشه ازش لذت ببرین.
سلامدوست عزیز این پلیپها احتیاج به نور وجریان متوسط دارند امکان داره یکی از این دو فاکتور نامناسب باشه
یه مورد دیگه نیترات وفسفات هست,که شما اینجور که معلومه از هیچ موادی برای کم کردن نیترات وفسفات استفاده نمیکنید ولی نیترات وفسفات شما تقریبا پایین هست بنظر من درحالت عادی اینجوری نبایدباشه مگر اینکه سیفون زیاد ومرتبی داشته باشید
تا جایی که من یادمه سیلیکات اک شما بالاتر بود وحالا اگه اشتباه نکنم پایینتر امده واین خوبه
یادم رفته بود بگم...چهارروزه pho*** گرفتم (JBL) والبته منیزیوم برایت ول
اون پلیپه هم جاشو یکم تغییر دادم و غذا بیشتر میدم..بنظر میرسه کمی شرایطش بهتر شده البته نه مثل روز اول
سیفون هم معمولا 10 روز یکبار 20 لیتر دارم
سلام سعید جان
شما لطف داری
نه بابا اینا که برا دلخوشیه خودمه...قابل عرض نیست...خیلی دوست داشتم آبشور رو هم تجربه کنم
ارادت
سلام سعید جان خوبی ؟ از این نتایجی که گذاشتی الان به چی رسیدی ؟ یه عکس از کل تانک هم بزار لذت ببریم ...
سلام احسان عزیز
راستش ظاهرا شرایط تانک فعلا خوبه فقط باید منیزیوم بالاتر بیاد که چندروز دیگه ok میشه خدابخواد...البته امیدوارم تست jbl درست گفته باشه
والا عکس که چیز خاصی نداره تانک که قابل عرض باشه
![]()
خیلی عالیه داداش فوق العادس ....مرسی داداش....
سلام به همه
از دیروز دیدم شقایقا زیاد سرحال نیستن امروز تست زدم ...شرایط خوب نبود
نیترات 10-15
فسفات 0
سیلیکات 1.6
هیچ چیزی اضافه نشده به تانک بجز منیزیوم ...دوز روزانه
دیروز هم 20 لیتر سیفون زدم
دلیلش چی میتونه باشه؟
سلام
بسیار زیباست ماشاالله
دوست عزیز بنظر من شما زود اقدام به اوردن ریف کردید شما یکی دوماه شرایط را باید ثابت نگه دارید بعدش دوباره اقدام به خرید ریف کنید
من زیاد به جواب تست ها اعتماد ندارم اگه توانستید بایه تست دیگه هم تست بزنید
سعید برای اضافه کردن شقایق عجله نکن.
یمدت با ماهی میگذروندی بد نبود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.