بهتون تبریک میگم اکواریوم قشنگی دارید
بهتون تبریک میگم اکواریوم قشنگی دارید
زیبایی آکواریومت یه طرف ، زیبایی عکاسیت هم یه طرف دیگه! :smile (2):انصافا عالی بودن ، تبریک میگم موفق باشید
سلام واقعا تانک زیبا و ماهیان زیبایی دارید.انشالا ابش همیشه براتون خوب بچرخه.![]()
سلام آقا حسین عزیز... خوبی ؟ خداییش هم تانک و ماهیها و هم هنر عکاسیت واسه خودش دنیایی( دنیا که چه عرض کنم ، رویایی ) بود ... ممنون
حسین جان چندتا سوال دارم ( من کلا زیاد سوال میپرسم ... معذرت ... ولی دانستن بهتر از ندانستن است ) ممنون میشم جواب بدی
1 - موفق به تکثیر ویجا شدی؟
2 - ویجا ( بالغ ) قیمتش چنده؟
3 - تکثیرش راحته یا دشوار؟
4 - از لحاظ مقاومت چطوره؟
5 - عکس جدید میشه بذاری؟
6 - از پاسخی که قراره بدی 1 دنیا ممنونم ( طرح قرار دادن افراد در عمل انجام شده)
ممنون از همگي دوستاني كه به بنده لطف داشتنسلام آقا حسین عزیز... خوبی ؟ خداییش هم تانک و ماهیها و هم هنر عکاسیت واسه خودش دنیایی( دنیا که چه عرض کنم ، رویایی ) بود ... ممنون
سلام دوست عزيز.ممنونم شما لطف دارين
حسین جان چندتا سوال دارم ( من کلا زیاد سوال میپرسم ... معذرت ... ولی دانستن بهتر از ندانستن است ) ممنون میشم جواب بدی
1 - موفق به تکثیر ویجا شدی؟
خير دوست من.هر سه ويجاي من نر بودن
2 - ویجا ( بالغ ) قیمتش چنده؟
قيمت تهران نميدونم چنده.من 35تومن هر كدومشون روفرختم
3 - تکثیرش راحته یا دشوار؟
تكثير نكردم.اطلاعي ندارم
4 - از لحاظ مقاومت چطوره؟
مقاوم محسوب ميشه.مشكل خاصي نداره
5 - عکس جدید میشه بذاری؟
تمام ماهي هاي تانك آمريكايي ها رو خيلي وقت پيش فروختم ومتاسفانه نميتونم عكس جديدي قرار بدم
6 - از پاسخی که قراره بدی 1 دنیا ممنونم ( طرح قرار دادن افراد در عمل انجام شده)
موفق باشين
با سلام خدمت حسین آقا
فرمودید کلیه ماهیاتون رو فروختید .آیا کلا آکواریومتون رو جمع کردید یا دارید طرح جدیدی با ماهیان جدید راه اندازی میکنید؟
سلام دوست عزثيز
نه خير كلا جمع نشده .فعلا ماهي هاي يه بنده خدايي تا مدتي كه تانك جديد بسازه به من واگذار شده.بعد از اون انشاالله يه دكورجديد با ماهي هاي جديد راه اندازي ميكنم
موفق باشين
سلام
ممنون میشم حسین جان دستور غذای دست سازتو بدی.
واسه اسکار میخوام
سلام دوست عزيز
اول يه نكته بگم غذاي دست ساز براي سايز كردن خوبه.بعد بلوغ به ماهيتون اگه باز هم بدين زود پير ميشه
در كنارش هم حتما غذاي خشك بدين كه مشكل ساز نشه براتون.مخصوصا اسكار تغيير رژيم غذايي نميپسنده
غذايي كه من ميدادم شامل اينها بود
1-دل گاو
2-ميگوي تازه با پوستش
3-گوشت ماهي.ميگن بهتره ماهي رودخانه اي باشه و قزل آلا ميگن باشه.من يه مدل ماهي دريايي بود بهش ماهي گوشتي ميگفتن و ارزون ترين ماهي بود همونو ميزدم
4-اسفناج
5-سير.(دفعات اول كم بزنين كه ماهي ها بخورن دفعات بعدي بيشتر و بيشترش كنين
6-فلفل دلمه
7-هويج!
8-و غذاهاي خشك مثل سرا رد پروت،تترا رد پروت،تترا دورومين،سرا آروانا
هرچه ماهي ها بزرگ تر ميشن دل رو كمتر كن ،ميگو و بقيه سبزيجات بيشتر
اميدوارم چيزي از قلم نيفتاده باشه
موفق باشين
از زلاتین هم استفاده کنم که تو اب باز نشه و ابو کثیف نکنه؟
چه مقدار؟
از اینکه با حوصله جواب میدی ممنونم![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.