با درود
از دیدن اینهمه قناری زیبا بینهایت لذت بردم . دست مریزاد . امیدوارم حضرتعالی در کنار پرنده هاتون همیشه در صحت و سلامت و شادکام باشید .
با درود
از دیدن اینهمه قناری زیبا بینهایت لذت بردم . دست مریزاد . امیدوارم حضرتعالی در کنار پرنده هاتون همیشه در صحت و سلامت و شادکام باشید .
تغذیه دستی با سرلاک مخصوص قناری - فصل ۲۰۱۵
دانلود فیلم از آپارات
![]()
ویرایش توسط saeednikzad : 6th March 2015 در ساعت 06:09 PM
سلام خسته نباشین واقعا
این سرنگ مخصوص تغذیه هس یا اینکه سرنگ انسولینه؟
مرسی
پیام نوروز این است.دوست داشته باشید و زندگی کنید.زمان همیشه از ان شما نیست.سال نو مبارک
![]()
ویرایش توسط saeednikzad : 21st March 2015 در ساعت 02:00 PM
سلام
خسته نباشین آقای نیکزاد، خیلی از شیوه ی کارتون خوشم اومد،با عرض معذرت این قناری مال خودتونه دیگه؟ من توی عکس ها دقت کردم اکثر قناری ها معمولی بودن، چرا قناری های بهتری نگه نمیدارین(مثل همین)؟ چون فضا و قفس های خوبی دارین و خوب هم رسیدگی میکنین، حتی اگه شده تعداد کمتر نگهدارین به نظرم می ارزه که کیفیت رو بهتر کنین، بازم ببخشید
ویرایش توسط m-m-r : 21st March 2015 در ساعت 09:33 PM
سلامسلام
خسته نباشین آقای نیکزاد، خیلی از شیوه ی کارتون خوشم اومد،با عرض معذرت این قناری مال خودتونه دیگه؟ من توی عکس ها دقت کردم اکثر قناری ها معمولی بودن، چرا قناری های بهتری نگه نمیدارین(مثل همین)؟ چون فضا و قفس های خوبی دارین و خوب هم رسیدگی میکنین، حتی اگه شده تعداد کمتر نگهدارین به نظرم می ارزه که کیفیت رو بهتر کنین، بازم ببخشید
بله واسه خودمه و لوگوی خودمم روی عکسهام زده!! میشه بیشتر توضیح بدین،متوجه منظورتون نشدم!؟
1فرق هایی بین رسمی سرخ،رسمی سوپر،کشیده بلند و رسمی بلند درجه3 هست که شاید شما از روی عکس نتونسته باشین متوجه بشین و این کاملا طبیعیه ( مخصوصا دسته ی رسمی ) و نیاز به تجربه ی بالا داره.
انشاالله با راهنمایی های دوستان با تجربه ای مثل شما بتونم پیشرفتی در سطح قناریام ایجاد و قناریهای بهتری نگهداری کنم تا مورد پسند شما دوست عزیزم واقع بشه.
به امید موفقیت همه ی دوستان![]()
بله، حق با شماست، از روی عکس نمیشه دقیق نظر داد، بیشتر از روی فرم بدن قناری ها و رنگ اونا گفتم، این قناری بلنده که عکسشو گذاشین خیلی به دلم نشست، منظورم از پست بالا این بود که اگه بیشتر برید سمت این نوع قناری خیلی سریع تر پیشرفت میکنین، هم از لحاظ اقتصادی هم از لحاظ اسم و رسم تو منطقه خودتون،سلام
بله واسه خودمه و لوگوی خودمم روی عکسهام زده!! میشه بیشتر توضیح بدین،متوجه منظورتون نشدم!؟
1فرق هایی بین رسمی سرخ،رسمی سوپر،کشیده بلند و رسمی بلند درجه3 هست که شاید شما از روی عکس نتونسته باشین متوجه بشین و این کاملا طبیعیه ( مخصوصا دسته ی رسمی ) و نیاز به تجربه ی بالا داره.
انشاالله با راهنمایی های دوستان با تجربه ای مثل شما بتونم پیشرفتی در سطح قناریام ایجاد و قناریهای بهتری نگهداری کنم تا مورد پسند شما دوست عزیزم واقع بشه.
به امید موفقیت همه ی دوستان
به امید موفقیت هر چه بیشتر شما دوست عزیز
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.