من جدیدا یه چیزی شنیدم
یجا شنیدم قاب های متال که مخصوص اکواریوم نیستن شیشه ی زیر لامپشون بعضی از نورها مثل یو وی رو رد نمیکنه!!!
درسته یا نه؟
من جدیدا یه چیزی شنیدم
یجا شنیدم قاب های متال که مخصوص اکواریوم نیستن شیشه ی زیر لامپشون بعضی از نورها مثل یو وی رو رد نمیکنه!!!
درسته یا نه؟
ویرایش توسط s H a Y a N : 11th August 2014 در ساعت 03:12 AM
سلام
ساخت این تانک به کل تغییر کرد!!!! سایز تانک از 420 لیتر به 800 لیتر تغییر کرد و چیلر اکوامدیک جایگزین هایلا شد و ....
عنوان این تاپیک اکواریوم 420 لیتری شایان هست در صورتی که اکواریوم تقریبا 2 برابر شده
نباید با عجله این پست رو درست میکردم از همگی عذر میخوام
از مدیران محترم خواهش میکنم این تاپیک رو حذف کنن که بعد از ساخت تانک درست سر صبر با عکس تاپیک رو درست کنم
ممنون
آقا ما تو پول یک آکواریوم 400 لیتری موندیم اونوقت شما چیکار میکنیامیدوارم که موفق بشی و بتونی بزرگترین تانک آبشور ایران رو راه اندازی کنی
سلام
ساخت این تانک به کل تغییر کرد!!!! سایز تانک از 420 لیتر به 800 لیتر تغییر کرد و چیلر اکوامدیک جایگزین هایلا شد و ....
عنوان این تاپیک اکواریوم 420 لیتری شایان هست در صورتی که اکواریوم تقریبا 2 برابر شده
نباید با عجله این پست رو درست میکردم از همگی عذر میخوام
از مدیران محترم خواهش میکنم این تاپیک رو حذف کنن که بعد از ساخت تانک درست سر صبر با عکس تاپیک رو درست کنم
ممنون
سلام
تایپیکها و موضوعات رو فقط میشه بلافاصله بعد نوشتنش پاک کرد و اگه اینچنین تایپیکی رو حذف کنیم از طرف گوگل نمره منفی داده میشه به سایت و تو سرچ سایت عقب میره
من میتونم این تایپیک رو برات قفلش کنم
موفق باشید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.