سلام.بسیار مبارکه انشالله بسلامتی.هرچی بوده اززحمات و پشتکارخودتون بوده وگرنه منکه وظیفمه پرنده ی خوب تحویل بدم.انشالله همیشه موفق باشید
ارسال شده از HUAWEI G525-U00 با استفاده از تپاتالک 2
سلام.بسیار مبارکه انشالله بسلامتی.هرچی بوده اززحمات و پشتکارخودتون بوده وگرنه منکه وظیفمه پرنده ی خوب تحویل بدم.انشالله همیشه موفق باشید
سلام دوست عزیز.
تبریک عرض میکنم. مبارک باشه.
اتفاقی تاپیکتون رو دیدم و مثل اینکه عروس های شما هم وضعیتشون مثل مال منه.
اگه خدا بخواد با هم صاحب جوجه میشیم.
فقط ماده شما هم مثل مال من پف میکنه و خیلی بی حاله؟
یا علی...
تبریک میگم
امید وارم خیلی زود بیای بگی جوجه دار شدی![]()
ممنون محمد اقا ما خیلی شمارو اذیت کریدم بابت همه چیز ممنون پرندهاتونم که مثل همیشه عالی
اره پرنده پف میکنه و بی حاله اینها همه طبیعی هستن زیاد کاری به کارشون نداشته باش فقط تغذیه رعایت کن کاهو بده بقیه کارا خودشون انجام میدن
ممنون نیما جان بابت همه چی به خصوص بخش نغذیه ممنون خیلی راهنمایی کردی از همه چیز ممنون
انشالله به زودی جوجه ببینیم
سلام دوستان من یه طوطی میخوام بگیرم یکی داره به اسم طوطی برزیلی ابی نقابدار چطور طوزی هست
قیمت هم میگه 3 میلیون خوبه به نظرتون
همگی ماشالله بگید
میدونم همگی برای اتفاقی که برای عروش اقا پویا افتاد ناراحت هستید منم ناراحتم امیدوارم با این کار فراموش بکنید این موضوع رو
وقتش رسید جفت جدید به دوستان معرفی کنم شاید یک سری از دوستان ندونن این جفت 30 دقیقه بعد از ورود به خونه تخم اول گذاشت که به شدت از این موضوع ناراحت شدم فقط دعا میکنم که اتفاقی برای این جفتم نیفته
از وقتی این 2 تا اومدن بار مسئولیتم زیاد شده خیلی اذیت میکنن نمیدونم چرا داخل لونه نمیرن
به خاطر این 2تا اون دو تا هم قشنگ رو تخم نمی خوابن
دوستان می خوام نظرتون در این باره بدونم 4 تا از تخم ها این حالت داشت
یکی نبود که جداش کردم
دوستان نمیدونم به عملکردم نمره چند میدید در باره عروس ولی خودم نمره خوبی میدم
منتظر نظرات شما عزیزان هستم
سلام.ماشالله.انشالله موفق باشید توی کارهاتون.تخم اول که رگ داره ولی دومی روفکرکنم زود کندلینگ کردین.بهرحال براتون آرزوی موفقیت میکنم
ممنون محمد اقا قسمت کدلینگ کامل خوندم هر چی دارم اول خدا بعد از راهنمای شما و دستان عزیزم دارم خیلی کمکم کردید به خصوص ماده ای که بهم دادید
الان یک هفته از اخرین تخم میگذره 4 تا از تخم ها رگ بسته بود یکی بود که رگ نداشت جدا کردم بقیه کامل رگ بسته بودن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.