سلام. من هم در بعضي سايتهاي خارجي اين را خوندم و ميگن اما خيلي صحت نداره. مثلا درباره هالميدا هم همين را ميگن چون داراي بافت كلسيمي هست اما در تانك خودم بلوتانگ و ناسو به هيچ گياهي امان نميدم خواه هالميدا يا انگوري. تابحال مويي را امتحان نكردم
سلام. من هم در بعضي سايتهاي خارجي اين را خوندم و ميگن اما خيلي صحت نداره. مثلا درباره هالميدا هم همين را ميگن چون داراي بافت كلسيمي هست اما در تانك خودم بلوتانگ و ناسو به هيچ گياهي امان نميدم خواه هالميدا يا انگوري. تابحال مويي را امتحان نكردم
بله منم شنیدم که نمیخورن
ولی همیشه یک استثنایی وجود داره
که نمیشه با قاطعیت گفت که اینطوری
من دیدم که طرف با اینکه جراح داره
گیاه نگه میداره تو تانک اصلی
فکر کنم مصطفی دیدم که با اینکه جراح داره گیاه
گندمی نگه میداره تو تانک اصلی
:53:
دوستان کسی در مورد این گیاهی گه خود به خود در رفیجیومم رشد کرده اطلاعاتی داره ؟در ضمن قصد دارم گیاه هم برای رفیجیوم تهیه کنم به نظرتون چه گیاهیانی گزینه مناسبتریند؟ممنون
![]()
برای تهیه گیاه رف
به نظر من اول هالمیدا بعد گندمی ( برگهاش شبیه کندم هست ) بعد انگوری
این به ترتیب مقاوم بودن گیاه هست
ولی اگه از نظر زیبایی بخوای
اول انگوری گندمی هالمیدا
از مکمل استفاده میکنی ؟
من فکر میکنم برای نور باشه
چون زیر یک سری نور ها از این گیاه ها میزنه
من زمانی که از ال ای دی استفاده میکردم از این گیاه ها
داشت تو رف ولی از موقعی که متال گذاشتم رشد خیلی کم شده ( شاید اصلا رشد نکرده )
ممنون .از مکمل که استفاده نمکنم اما اگر گیاه بگیرم احتمالا باید مکمل اهن بگیرم .مکمل دیگه ای هم لازمه؟ این گیاه مفید یا مضر؟اسمش رو هم میدونید؟ من از کم مصرف 40 وات استفاده میکنم (2700 کلوین)
گیاه ها اهن ید ...
نیاز داره اگه بتونی از مکمل اهن استفاده کنی
واقعا عالی میشه
من به شما پیشنهاد میکنم فریون برایت ول تست کنید مکمل خوبی هست
بازم دوستان دیگم نظر بدن
حسين آقا عزيز، سلام عليكم. انشاء الله عزاداري هاتون در كنار مضجع شريف ثامن الحجج مقبول درگاه احديت بوده باشه
اون گياه در رفيوجيوم منم هست. گاه روي شيشه هست و گاه روي سنگهاي رفيوجيوم. ظاهرا مشكلي نداره. من ميگذارم روي سنگهاي رفيوجيوم رشد كنه بعد كه جراح جديد وارد تانك ميكنم، تا مياد غذاخور بشه اونو ميگذارم تو تانك تا كمي هم از اون بخوره.
سلام من این گیاه رو دارم جذب نیترات و فسفاتش افتزاست من 45 گرفتم یه مدت تو ریف بود دوروزه تو تانکه اصلیمه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.