کنت مارین
آکواریم سیستم
سیچم
برایت ول
اینستنت اوشن
کروتچ
ردسی
آکوامدیک
مرینیم
دلتا مارین
تترا
سرا
تروپیک مارین
تانزی
سایر نمک ها
حق با شماست ولی:منظور ابه سبکه . !
منظور از اب سبک چیه ؟ یعنی با سختی پایین ؟ تا جایی که من اطلاع دارم sps ها به دلیل بدنه اسکلت کلسیومی بیشتر از lps ها و دیگر مرجانهای نرم به کلسیوم و عناصر مکمل مربوطه واسه رشد احتیاج دارندو در واقع سختی اب مورد نیازشون نه تنها نباید پاییتر بلکه بالاتر هم باید باشه و البته حداقل مواد الی که به وسیله اسکیمر های قوی بدست میاد و مجید اقا فرمودند.
حالا در مورد استفاده از نمک برایت ول میشه این طور گفت که این شرکت با قرار دادن سختی 7.5 در نمک . در واقع کف سختی رو در نظر گرفته و بیس کار رو در 7.5 قرار داده واسه کنترل بهتر شرایط اب . و مصرف کنندها باتوجه به نوع تانک و میزان مصرف عناصر اونها رو به اب اضافه میکنند تا سختی مورد نیاز تانک به یه بالانس و ثباتی برسه.
مرجان های sps نیاز به سختی بین 7 تا 9 دارند و در سختی بالاتر نمیتوانند املاح مورد نیازشون رو از آب بگیرند.
این سختی پایین تر با توجه به ارتباط سختی و کلسیم کمک میکنه یون کلسیم غلظت بیشتری بتونه داشته باشه.
من از نمک آکواریوم سیستم استفاده میکنم واقعا عالیه در عرض 15 دقیقه نمک کاملا توش حل میشه و آب زود زلال میشه و از حالت کدری درمیاد![]()
سلام
پیداست شما علاقه خاصی به آکواریوم فرهاد داری(شوخی)
نمک ریف کریستال هم جزء نمکهای خوب بازار ما هستش ولی نمک های خوب که اکثرا تاییدش میکنن رد سی و کنت و برایت ول هستند (البته اصلی نه فیک)
مثلا کنت دو مدل داره ، از نظر قیمت هم باهم متفاوت هست
سلام من نمک برایتول جدیدا خریداری کردم مثل قبل موقع حل شدن گرما تولید میکنه ولی رو آب ایجاد یک لایه چرک سیاه رنگ میکنه و بعد از 24 ساعت هوا دهی در ته مخزن دپو یه مقدار شن یا بهتر بگم مواد جامد مثل ماسه بادی تولید میکنه. نمک رو از ایران آکواریم خریدم. تا به حال شما هم این قضیه برخورد کردین؟ در ضمن من از پویا پرسیدم گفت جدیدا نمک برایتول این طور شده
سلام من نمک برایتول جدیدا خریداری کردم مثل قبل موقع حل شدن گرما تولید میکنه ولی رو آب ایجاد یک لایه چرک سیاه رنگ میکنه و بعد از 24 ساعت هوا دهی در ته مخزن دپو یه مقدار شن یا بهتر بگم مواد جامد مثل ماسه بادی تولید میکنه. نمک رو از ایران آکواریم خریدم. تا به حال شما هم این قضیه برخورد کردین؟ در ضمن من از پویا پرسیدم گفت جدیدا نمک برایتول این طور شده
سلام
منم تازه آب سیفون زدم و سطل نمک برایت وال رو جدید خریدم و دقیقا همین مورد را باهاش مواجه شدم
شبیه شن و ماسه بادی نیست بیشتر شبیه براده میمونه که خیلی هم سبک هست و براحتی تو آب میچرخه رنگشم سربی رنگ و براق هست
سلام من از نمک کنت استفاده میکنم به نظرم نمک خوبی ولی یه بار از نمک دلتک استفاده کردم واقعن بی نظیر بود![]()
خوشابحالتون ما که دستمون به دلتک نمیرسه ولی تعریف محصولاتشو زیاد خوندیم البته نمکشو کمتر از اسکیمراش![]()
سلام دادش
من از اون ور اوردم خیلی سنگین بود گرون بود تازه کلی اضافه بار خوردم ولی راضی بودم نمکش به اسم H2O معروف تعریفش تو سایت های دیار کفر زیاد![]()
اره دیدم نمی ارزه به نظرم اوردنش ولی برا یه بار تجربه بد نیست،شما که میتونستی یه اسکیمرشو میاوردی خب![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.