قیمتش چنده و من فقط قطع و وصل میکنه سیستم نوری رو فکر نکنم به اینا بشه برنامه داد مثلا ساعت 11 این چراغ و ساعت 15 لامپهای دیگه روش بشن.
قیمتش چنده و من فقط قطع و وصل میکنه سیستم نوری رو فکر نکنم به اینا بشه برنامه داد مثلا ساعت 11 این چراغ و ساعت 15 لامپهای دیگه روش بشن.
در ضمن من اگه این ال ای دی ها رو از فروشگاه دلتا بگیرم باید در کنارشم مهتابی بزبرم یا لازم نیست فقط دو ردیف ال ای دی کفایت میکنه؟چند ساعت در روز باید روشن باشم در ضمن من الان یه ردیف ال ای دی 18 تایی سفید و آبی 20000 کلوین دارم اما با اینکه اصلا نور تانکم خیلی ضعیفه و کمه اما با مشکل دیاتوم روبرو هستم فسفات تانکم رو با تست دلتا دیروز زدم رنگش سفید و صفر بود اما تست سیلیکات ندارم در ضمن الانم از راکتور فسفات با مدیای اکسترافوس برایت ول دارم استفاده میکنم حدود 2-3 هفته میشه علتش چی میتونه باشه در ضمن موجودات کف خوار هم ندارم البته یه گوبی داشتم که مرد!
آره باید مهتابی بگیری
چون قدرت نفوذ نور ال ای دیها توی آب زیاد هست و اگه بخاهی یک دفعه اونها رو روشن کنی به موجودات خصوصآ مرجانها شک وارد میشه و باید یک مهتابی هم تهیه کنید و یا از تعداد ال ای دی کمتری که نور کمتری دارن استفاده بکنید تا در اولین لحضه لامپهای با نور کمتر رو روشن کنید و بعد بقیه لامپهارو چون توی طبیعت هم خورشید به مرور و آروم آروم میاد بالا و کمکم نورش زیاد میشه شما هم باید یک همچین چیزی رو در نظر بگیرید و باید سعی کنید اول لامپ آبی و بعد بقیه رو روشن کنید .و بین اونها هم فاصله بگذارید .
مثلآ من وقتی لامپ مهتابی آبی رو روشن میکنم یکساعت بعدش لامپ سفید مهتابی و بعد از نیم ساعت هم ال ای دی ها رو روشن میکنم از لحظه رو شن شدن لامپ سفید هم تا هفت ساعت میزارم ال ای دی و مهتابی روشن باشن و برای خاموش شدن هم اول ال ای دی و نیم ساعت بعدش سفید و بعد از نیم ساعت هم آبی رو خاموش میکنم .
امیدوارو چیزی دستگیرتون شده باشه
در مورد دیاتوم هم با توجه به توضیحاتی که دادید فکر میکنم شما باید میزان جریان آب رو توی تانکتون بالا ببرید .و اون ال ای دیهایی که گفتید از اصلی بودنشون هم اطمینان حاصل کنید .و به نظر من همه ما نیاز به یک ای تی اس یا رف داریم به نظرم هر چه سریعتر به فکر ای تی اس باشید که در این مورد خیلی به شما کمک میکنه.
سلام میخواستم بدونم جریان تانک من با وجود 1 واتر پمپ2300nj آکواریوم سیستم و موج ساز سوبو 300 7500 لیتر بر ساعت باز ضعیه؟اگه ضعیفه باید چی کار کنم؟لطفا راهنمایی کنید.![]()
سلام
برای آکواریوم فیش اونلی از 10 الی 20 برابر حجم تانک و برای ریف 20 الی 25 برابر گردش آب لازمه که بستگی به نوع ماهی و ریفها دارید
مثلاً جراحها جریان آب زیاد رو دوست دارند
دیاتوم روی شنها تا این حد شما به نظر من طبیعیه یا یه گاپی شن خوار بگیرید یا هر چند مدت به آرامی شنها رو به هم بزنید دیاتومها برن زیر و نور بهشون نخوره از بین میرن
دیاتوم وقتی مشکل سازه که عین یه لخته خون رو هم جمع بشه و در این صورت به سرعت تمام تانک پر میشه
علت های اصلی ایجاد دیاتوم فقط گردش کم آب نیست و نور نامناسب و فسفات و سیلیکات بالا هم دخیل هستند
در ضمن در حال حاضر من الان گردش آبم 20 برابر حجم تانک است با موج ساز سوبو300 و واتر پمپ 2300 آکواریوم سیستم؟![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)