اول به علی آقا تبریک میگم بخاطر دیسکس های زیباش... ان شالله براش موندگار و سلامت باشه
خاطرات آقا بابک وسوسه انگیز بود گفتم چندتا هم من اضافه کنم بهش
تو دکوری های عهد قدیم این آسیاب هایی که با حباب میچرخید رو نگفتید. گاهی ذوق این ها از خود ماهی بیشتر بود
یه نکته دیگه تو کمبود امکانات بحث هیتر بود. من اولین هیترایی که داشتم ترموستات نداشت!! باید ساعت میذاشتم خودم از برق میکشیدم! یه بارم کل ماهی هام تلف شدن...
چین چیلا هم که ته آکواریوم باکلاس تهران بود؛ یه ماهی خروس آورده بود گذاشته بود پشت پنجره، دیگه عجیب ترین آبزی بود که میشد تو مغازه ها دید...
در مورد دارو و درمان که من هیچ وقت فکر نمیکردم جز سفیدک و دم خوره بیماری دیگه ای برای ماهیها مطرح باشه
الان که کلا تکثیر خانگی ماهی برای خیلی از دوستان تجربه شده است؛ من اولین باری که از مولی بچه گرفته بودم در حد تکثیر نهنگ! احساس افتخار آفرینی داشتم...
- - -
احتمالا این تاپیک انگیزه میشه تا مدیرای سایت یه صفحه خاطرات باستانی راه اندازی کنن
ممنون حسام عزیز --------بله این هیتره واقعا داستان بودا پوست آدمو میکند......اون موقع اوج زیبایی گوپی سنگاپوریو گورامیو آنجل بود........
سلام علی آقای گل
از تانک گرفته تا ماهیاتون و بخصوص دیسکساتون بسیار زیبا هستن و بنده که کلی باهاشون حال کردم ، مبارکت باشه و انشا الله همیشه به همین زیبایی برات باقی بمونه ... یک سوال داشتم و اون اینکه کت رویالت به بدن دیسکسات نمیچسبه و اذیتشون بکنه ؟ بخصوص در شب
موفق باشی دوست عزیز![]()
سلام علی آقای گل
از تانک گرفته تا ماهیاتون و بخصوص دیسکساتون بسیار زیبا هستن و بنده که کلی باهاشون حال کردم ، مبارکت باشه و انشا الله همیشه به همین زیبایی برات باقی بمونه ... یک سوال داشتم و اون اینکه کت رویالت به بدن دیسکسات نمیچسبه و اذیتشون بکنه ؟ بخصوص در شب
موفق باشی دوست عزیز
ممنون دوست عزیز شما لطف دارید
کت رویال تا اونجا که من اطلاع دارم تو این سایز کاری با دیسکس نداره
یکی از بچه ها بزرگشو داره میگه بعضی وقتا به دیسکس گیر میده
اما من مشکلی نداشتم........تازه دنبال یه استار نایت هستم قراره واسم بیاد
سلام علی آقا تانک زیبایی دارید امیدوارم روز به روز بهتر و زیباتر بشه..
سلام دوست عزیز
دیسکسهای زیبا و سر حالی دارید
انشاالله براتون بمونن
سلام دوستان
سلام.
دیسکس هاتون واقعا زیبا هستند امیدوارم هرروز بهتر بشن![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.