سلام خیلی ممنون .
بله یه فایتر نر تو آک دارم تا الان که بقیه ماهیا باهاش کاری ندارن خدارو شکر.
خیلی ممنون که سر زدین.
سلام یه سری توضیحات کوچیک در رابطه با آک جدید بدم .
شیشه ۶ میل و دوتا هم پل .
فیلتراسیون یه تاپ فیلتر .
روشنایی هم LED .
فیلا آب یزره کدره و آکو هنوز تزیین نکردم .
![]()
سلام شایان جان
در درجه اول مبارکتون باشه و انشا الله لذتشو ببری ، یک سوال برای من پیش اومده ، به نظر میاد روی چوبهای داخل تانک سنگ گذاشتی مگه خودش زیر آب نمیمونه ؟ ضمنا دوست من یکم توضیحاتتو تکمیل میکنی ... ابعاد تانک ؟ حجم آبگیری ؟ و در آخر اینکه یک تاپ فیلتر به نظر میاد جوابگو نباشه ، ولی به هر حال همین که دیسکس باز هستی دست مریزاد داره
موفق و پیروز باشی
مبارکه دوست عزیز نور پردازیش خیلی جالب و زیبا شده منتظر عکسهای دیگه بعد از کامل شدن هستیم
سلام رضا جان خیلی ممنون .سلام شایان جان
در درجه اول مبارکتون باشه و انشا الله لذتشو ببری ، یک سوال برای من پیش اومده ، به نظر میاد روی چوبهای داخل تانک سنگ گذاشتی مگه خودش زیر آب نمیمونه ؟ ضمنا دوست من یکم توضیحاتتو تکمیل میکنی ... ابعاد تانک ؟ حجم آبگیری ؟ و در آخر اینکه یک تاپ فیلتر به نظر میاد جوابگو نباشه ، ولی به هر حال همین که دیسکس باز هستی دست مریزاد داره
موفق و پیروز باشی
بله موقتا سنگ گذاشتم که سنگین شه.
خیلی ببخشید یادم رفت سایزو بگم .طول ۱۰۰-عرض ۴۲-ارتفاع۳۹ حجم آب گیری هم ۱۴۲ لیتر
برای فیلتراسیون هم بعدا یه فکری میکنم ولی زیاد بران مهم نیست چون سیفون هر یک روز در میان دارم میشه یه کاریش کرد.
خیلی ممنون که سر زدین.
ماهی های بسیار زیبایی دارین
خصوصا اون دیسکس البینو....
لذت برديم شايان جان![]()
نسرین خانم به خدا نمیدونم کدومو میگین من اصلا تو این دیسکس ها سفید ندارم. کلاتوش دو تا رد ملون ـ دارک آنجل ـ بلو دایمون ـ یکی هم تازه گرفتم که نژادشو الان حضور ذهن ندارم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.