به به به به
ابجی مهرانه لایک داری اونم چ لایکییییی
خیلی خوب شده خودتم میدونیراسی فیلترو بکار انداختی؟
میگم احیانا اون سیستم نور ک داداشتون گفتند ال ای دی نیست؟![]()
به به به به
ابجی مهرانه لایک داری اونم چ لایکییییی
خیلی خوب شده خودتم میدونیراسی فیلترو بکار انداختی؟
میگم احیانا اون سیستم نور ک داداشتون گفتند ال ای دی نیست؟![]()
خسته نباشی مهرانهههههههههه
خیلی قشنگه![]()
سلام داداش مسيح عزيز
همه زحمتهاش رو شما كشيدي. ممنون
بله فيلتر رو كار انداختم
نميدونم چيه ولي قرار شد اون قسمت بالاي آك رو دوتا دايره در بياره و نور رو بگذاره ولي لامپي كه ميخوام بخرم بايد بصورت دايره اي باشه. شما چي پيشنهاد ميكنيد؟!!
راستي گياه ها رو هم در آوردم و دوباره بصورت تك تك كاشتم ولي اشكم در اومد. مجبور شدم تانك رو خالي كنم و دوباره آبگيري كنم![]()
ما منتظر مجسمه های جدید هستیم![]()
سلام
جدیدا چه خبر؟ ماهی یا مجسمه جدیدیاضافه نکردین؟
منتظر عکسهای جدید شما هستیم
ووووويييييييييييي چه خاكي گرفته اينجا
سلام
من اومدم با ماهي هام
از اونجايي كه ماهي هايي كه دارم همگي به معناي واقعي جغله ان و نميشه يه عكس درست حسابي ازشون گرفتديشب طي يك عمليات ازماهي ها و آكواريوم فيلم گرفتم
البته فيلم كيفيت خوبي نداره ولي شما به بزرگي و باكيفيتي خودتون ببخشيد
اگر نظر يا پيشنهاد بديد ، تعريف كنيد يا خدايي نكرده انتقاد كنيد ممنون ميشم
سلام خیلی قشنگه .
ایشالا آبش براتون بچرخه
ماهیای خییییییییلی قشنگی دارین ( الکی![]()
)
هنوز بکگراند نزدین ؟؟؟
بکگراند مشکی ک همه جا هست .
ولی فایتره داغونه ها ، چرا هنوز خوب نشده ؟؟
مولی بالنتون اگه اشتب نکنم ، نره . درسته ؟؟؟ ( ی ماده واسش بگیرین دیگه طفل معصوم عزبه )
یکی از گوپیای ماده تون وقتشه ......
چرا گوپیای نرتون ، همش دنبال یکی دیگه از نرها میکنن ؟؟ اگه دقت کنین ی خورده از دمش هم کنده شده .
از شکم کوریدوراستون معلومه ک ماشالا ماشالا آکواریومتون خیلی تمیزه . یخورده هم ب فکر اون باشین
درضمن اون کلید دوپل بدبخت اون پشت له شد ........
سلام آقا رضا
ممنون كه سر زديد
چي چي و الكي. ماهي هام خيلي هم خوشگلن
ديگه حوصله ي خريد كردن واسه آك رو ندارم. وقتش رو هم ندارم. بگذارين يه مدت همينطوري باشه بعدا هااا واسش بك هم ميگيرم
فايترم خيلي داغونه؟ نميدونم والا. البته از اون روزي كه به دست من رسيد خيلي بهتر شده. اون موقع بايد بيچاره رو ميديديد. من نميدونم فايتر سالم كه همين نژاد باشه چه شكليه. يه عكس ازش واسم ميگذاريد؟ ممنون
بهشون كوپنز و بيومار و لوفاك ميدم.سعي ميكنم آب آكواريوم هم هميشه تميز و تازه باشه. ديگه نميدونم چه جوري بشه رسيدگي كنم كه باله هاش خوب بشه
اين مولي ها يه كمي بي جنبه ان. ماده واسش ميگيرم ميخواد يه دو جين بچه بياره. منم حال بچه داري ندارم .فعلا يه مدت همينطوري بمونه بعد يه فكري واسش ميكنم
گوپي ماده ندارم!!! نكنه بچه گوپي ها رو ميگيد. كدومشون ماده است؟ اوني كه بي رنگه؟ يعني چي وقتشه؟ يعني بالغ شده و ميتونه توليدمثل كنه؟
نميدونم والا. اين سه تا گوپي فانتزي ها هميشه دنبال اون گوپي بزرگه ميكنن. گاهي هم از پشت بهش يه حمله ي كوچيكي هم ميكنن. انگار دارن باله هاي مخرجيش رو ميكنن.اصلا اين نره از دست اين سه تا آرامش نداره. گاهي فكر ميكنم دارن بازي ميكنن ولي خب بعضي اوقات هم كاملا مشخصه كه گوپي بيچاره رو كلافه كردن
راستي نژاد گوپي بزرگه چيه؟
حالا كه آك تميزه هم باز ايراد ميگيرين ؟؟؟
خب چكارش كنم كوريدوراس رو؟ واسه تغذيه اش چي بدم؟ خيلي داغونه؟
نترسيد اون كليد جاش خوبه. آك خيلي بهش نزديك نيست (تا چند روز پيش همه گير داده بودن به مجسمه ها ، لابد حالا ميخوان گير بدن به اين كليده)
باز هم ممنون بابت نظراتتون. شما براي راه اندازي آك خيلي كمكم كرديد![]()
مهرانه جان سلام
همونطوری که قبلا هم گفتم آکواریوم جمو جوری داری و برای شروع بسیار خوبه ، ولی دیگه وقتشه ی کم تجربیاتتو زیاد بکنی و به گسترشش فکر بکنی ، ضمنا با وضعیت نت حال حاضر 25 ثانیشو از فیلمت بیشتر نتونستم ببینم
به هر حال منتظر آکواریوم بعدیت هستیم
موید باشی دوست من
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)