وای آقای اسکندری اینا فوق العاده هستنواقعا دسدتون درد نکنه که اینقدر صبر و حوصله دارید من موندم با کار بیرون کی وقت میکنید اینا رو تر و خشک کنید
واقعا روزی چند ساعت براشون وقت میزارید؟
![]()
وای آقای اسکندری اینا فوق العاده هستنواقعا دسدتون درد نکنه که اینقدر صبر و حوصله دارید من موندم با کار بیرون کی وقت میکنید اینا رو تر و خشک کنید
واقعا روزی چند ساعت براشون وقت میزارید؟
![]()
خواهش میکنم.شما لطف دارید.ولی شاید باورتون نشه ولی یک روز در میون فقط یک ساعت و نیم برای عروس هلندی ها،برزیلی ها و مرغ عشق ها کافیه.نیم ساعت نظافت ظرف آب و دون و کفی قفس،نیم ساعت نظافت محیط و نیم ساعت آخر هم بی صدا یک گوشه میشینم و وقتی آروم شدن و بودنم براشون عادی شد زیر نظرمیگیرمشون تا ببینم تغییر حالت مثل بیماری یا علائم تخم گذاری یا جفت شدن بینشون هست یا نه.
سلام
علی اقا سرور ما
دادش مبارکه... جوجه کرک سفید... دیگه هیچی...
در مورد اون غضیه اب دون رفتمتو یه سفالگری که تو یزد هست معدن کوزه و ... اب دون های کفترش یا خیلی خیلی بزرگ بود اونایی هم که کوچیک بود واقعا نصف ابی که تو اب دون قناری میریزیم توش جا نمیشد... برای اب دون های این عروسا تو عذاب هستم... اگر راهی روشی پیدا کردی رفیق یه ندا بده, اردات
سلام.شما تاج سری داداش.قابلتم نداره.سلام
علی اقا سرور ما
دادش مبارکه... جوجه کرک سفید... دیگه هیچی...
در مورد اون غضیه اب دون رفتمتو یه سفالگری که تو یزد هست معدن کوزه و ... اب دون های کفترش یا خیلی خیلی بزرگ بود اونایی هم که کوچیک بود واقعا نصف ابی که تو اب دون قناری میریزیم توش جا نمیشد... برای اب دون های این عروسا تو عذاب هستم... اگر راهی روشی پیدا کردی رفیق یه ندا بده, اردات
آقا یک کلام بگو چشمت این ظرف آب کوزه ای مارو گرفته خیال خودت رو راحت کن.![]()
والا نه داداش تو این هفته یه حرکت برای ظرف دون و اب خوری عروسا میزنم فعلا که 6 تا جوجه رو دارم بزرگ میکنم وقت سر خاروندن ندارم به این غذا میدی اون صداش در میاد![]()
ا ِی جانم...چقدر با مزه ان...چه قدرن که همشون تو دستتون جا شدن...من از اون کوچولو ِ که کنار شستتونه خوشم اومد...دلم یه جوری شد![]()
سلام
بالاخره عکس طوطی هاتون دیدم.
خیلی زیبان.
مخصوصا اون جفت آلبینو و لوتینو.
خسته نباشید.
لذت بردم دوست عزیز![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.