به جرعت میتونم کانوز خورشیدی رو بگمدلیل هم میتونم بیارم
کاسکو
کاکادو
ماکائو
آمازون
اکلکتوس
هیچ کدام! توضیح دهید
به جرعت میتونم کانوز خورشیدی رو بگمدلیل هم میتونم بیارم
واخب معلومه دیگه حنایی
دلیلش هم اینکه صاحبش منم
![]()
من به کاسکو رای دادم .
تمامی طوطی های داخل نظرسنجی باهوش هستن و به نوبه خودشون ویژگی هایی دارن اما خب این دیگه توی دنیای طوطی ها ثابت شده که کاسکو هوش یک بچه 3 4 ساله رو داره و سر دسته باهوش هاست البته قبل از کلاغ ...
کش توی نطر سنجی کلاغ هم بود !!!
موفق باشید
منم به کاسکو رای دادم
کاسکوی من گاهی اوقات جوری حرف میزنه انگار که میفهمه چی داره میگه
سلام
چرا همه معنی باهوش بودن توی این نظرسنجی رو حرف زدن طوطی میدونن؟
طوطی حتما نباید سخگوی خوبی باشه تا باهوش باشه
توانایی تکلم با توانایی یادگیری فرق داره
همون آرای بدبخت که الان 1 رای آورده محبوبترین طوطی توی سیرک های پرندگانه
نمیشه گفت کدوم طوطی باهوش تره چون معیار یه چیز که نیست توانایی صاحب طوطی هم شرطه
اگر حرف زدن رو درنظر نگیرم میگم اول کوکاتو بعد کاسکو و آمازون بعد آرا بعد کوکاتیل
بقیه طوطیا برن ته صف![]()
بر اساس طبقه بندی وب سایت ها بزرگ و معروفی مثل Wikipedia و ... طوطی خاکستری آفریقایی باهوش ترین پرنده خانگی محسوب میشه . این طبقه بندی احتمالا فقط بر اساس قدرت صحبت کردن طوطی نیست ، بلکه به دلیل توان یاد گیری و درک مفاهیم پیچیده است .
من خودم هم شخصا از کاکادو ها حرکات هوشمندانه بیشتری دیدم ولی به هر حال نمیشه از نظر کارشناسان و تعلیم دهندگان بزرگ دنیا هم گذشت...
ماکائو
تو هوشش که شکی نیست ولی چون پرهای رنگارنگی داره و جثه ی بزرگتری نسبت به کاسکو داره بیننده رو از اون فاصله بهتر جذب میکنه
کاسکو هم تریک یاد میگیره و هم حرف خوب میزنه
زیبایی چندانی نسبت به ماکائو نداره پس چرا انقدر معروفه حتمن هوشش باعث این تفاوت شده تو انجمن هم از همه بیشتر رای اورده
من شخصا هم تجربه نگهداری کاسکو را داشتم و هم کاکادورا. می توان گفت کاکادو از لحاظ هوش و بکارگیری آن سرآمد کاسکو است. کاسکوبسیار باهوش هست اما بیشتر در تقلید صدا و حرف زدن آن را بکار می گیرد و اصولا تنبل است، اما کاکادو هم سخنگو می شود و هم بسیار پر جنب و جوش است و از هوشش برای رسیدن به هدفش استفاده می کند، کاکادو ازابزاراستفاده می کند، مثلا کاکادوی خود من برای اینکه در قفسش را باز نکند مجبورم در را قفل کنم، وقتی به کاکادو کلید را میدهم به سرعت آنرا به طرف قفل برده و سعی می کند که کلید را داخل قفل کند...
در لینکی که برایتان می گذارم می توانید کاکادوهایی را ببینید که بدون آنکه آموزشدیده باشند ۵ سری قفل را برای رسیدن به جایزه باز می کنند... این کاکادوها هیچ آموزشی در این زمینه ندیده ان و خودشانراه حل را پیدا کرده اند. البته برای دیدن خود فیلم باید از فیل تر شکن استفاده کنید
Cockatoos crack complex locks to get the nut | @GrrlScientist | Science | theguardian.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)