اسم هم مرمر مینو صدف میشا شایا و.... حالا خودت انتخاب کن![]()
اسم هم مرمر مینو صدف میشا شایا و.... حالا خودت انتخاب کن![]()
خوب واسه همین میگم اسم جدید بده دیگه..که اسم طوطی کسی نباشه..بعدشم جمله آخرت و ندیدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اصلا دیدم..چی کشیدن مهمه!!!
نوبت منم میشه که برای نوه هات اسم پیشنهاد کنم دارم برات![]()
اینم از آب بازی بانی جوونم..با آبپاش بهش آب میپاشم..خیلی دوست داره..یا زیر شیر ظرفشویی..آب بازی میکنه..یا اینطوری..گاهی هم تو حموم ..ولی اکثر وقتا..از شیرو..لیوان آب میخوره..خودش میره دم یخچال.و صدای آب درمیاره بعد میگه بدو بیا..تا بریم بهش آب بدیم..
http://up.parsipet.ir/uploads/13609308111.zip
ویرایش توسط sepideh : 15th February 2013 در ساعت 07:50 PM
یه سوال دیگه یادمه اینجا یکی گفت من چوت عروس هلندی دارم نمیتونم حیوون دیگه ای نگه دارم!!چرا نمیشه؟
احتمالا مشکلی در رسیدگی یا وقت داشتن وگرنه عروس هلندی بسیار پرنده ی اجتماعی و آرومیه و به ندرت با سایر پرندگان مشکل پیدا میکنه مگر اینکه سایر پرندگان با عروس مشکل داشته باشن و حسودیشون بشه.
مرسی.منم عاشق ویکیه تو شدم.. با اجازتم همه عکساشو کپی کردم..هی میرم نگاه میکنمش..درست گفتم اسمشو؟این بانی رو از 3..4 ماهگی خریدم.130ت..اون یکیم..قبلا یکی دیگه خریده بودم..135 ت که نر از آب درومد..بعد عوضش کردم سربه سر بااین..
![]()
اره عزیزم اسمش ویکیه.اهان پس مثل اینکه حسابی باید تلاش کنم که اجازه بدن بیارم واسه ویکی هم انقد غر میزنن![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.