ممنون اصلا بیرون نمی اد با بدبختی بهش غذا می دم اینم عکسش از سایت لایو اکوا
![]()
ممنون اصلا بیرون نمی اد با بدبختی بهش غذا می دم اینم عکسش از سایت لایو اکوا
![]()
میگو لابستر هست و فکر کنم ریف سیفم نباشه
یه بنده خدایی که ازش داشته گفت ریف سیفه البته دو روزم تو تانکی که توش ریف رو واسه فروش می ذارن بوده به ریف ها کاری نداشته بهش جلبک می دم بسشه ؟ می بندم به نخودی با نخ مفرستم لای سنگها تا بخوره اصلا بیرون نمی اد
سلام دوست عزیز.لابستر موجود خجالتیه همیشه زیر سنگها قایم میشه اگه شانس بیاری ماهی یکی دو بار اتفاقی بیرون سنگها ببینیش .
در ضمن ریف سیفه و گوشت خواره .تیکه میگو بهش بده.
میگو ها و جونورهای ریز رو اگه نزدیکش بشن میکشه.میگو کلینر منو موقع پوست اندازی کشت.
چیزه بیخودیه.زودتر ردش کنی بره بهتره.
سلامسلام دوست عزیز.لابستر موجود خجالتیه همیشه زیر سنگها قایم میشه اگه شانس بیاری ماهی یکی دو بار اتفاقی بیرون سنگها ببینیش .
در ضمن ریف سیفه و گوشت خواره .تیکه میگو بهش بده.
میگو ها و جونورهای ریز رو اگه نزدیکش بشن میکشه.میگو کلینر منو موقع پوست اندازی کشت.
چیزه بیخودیه.زودتر ردش کنی بره بهتره.
ضمن خوش مدگویی به پارسی پت
رفتار این ماهی تو اکواریوم ریف نوشته شده با احتیاط یعنی میتونه اسیب بزنه واینکه شما میگید میگو کلینرتون رو کشته خودش عاملیه بر صحت این قضیه
Saltwater Aquarium Inverts for Marine Reef Aquariums: Debelius' Reef Lobster
من از این میگو خوشم می آد یعنی هرمیتو خیار و ستاره رو اذیت می کنه ؟
نمی شه تو رف نگهش دارم؟
اقا مهدی من داشتم عکس های تانکتون رو می دیدم خیلی زیباست فقط یه سوال فرشته کورال بیوتی برین رو میزنه ؟ با چی غذا خور میشه ؟ کلا ریف سیف هست ؟
ممنون
من کورال دارم برین هم دارم و مشکلی با هم ندارن
والا من از محمدصادق گرفتم از محمد بپرس چجوری غذاخورش کرده ولی الان گرنول رو خیلی خوب میخوره
ممنون از راهنماییتون من یه فرشته ایبل گرفتم تو 4 روز اول مرد اصلا غذا نخورد اولین ماهی تانک بود حالمو گرفت
این میگو جلبک قهوه ای میدم میخوره به نظرتون انگوری های تو رف رو هم می خوره؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.