با سلام من این محلول گرفتم
چه طوری ازش استفاده کنم روش مصرف به چه صورته ؟
40 تومن گرفتم قیمتش همینه؟؟؟
اگه 500 میل رو گرفتید که واقعا عالیه؟!!!!
روش استفاده جریان ها قطع 5 میل به اضای 100 گالن (اگه نیترات زیاد هستش دوزش دوبرابر) روزانه بریزید تا نیترات بیاد در حدود 10 بعدش دوز رو کم کنید .
سلام دوست عزیز
نه متاسفانه 250 گرفتم
حقیقتش با jbl تست زدم قرمز بود
نمیدونم چند میشه ولی متوجه منظورتون از جریانها قطع نشدم یعنی اسکیمر و واتر پمپ خاموش ؟؟؟
تا چه زمانی؟؟؟
مرسی از راهنمائی
سلام بله منظورشون این بود که واتر پمپ رو قطع کنین اسکیمر هم قطع کنین بهتره
اگه تست رنگ قرمزو نشون داده که نیتراتتون خیلی بالاس اگه درست تست زدین! به نظرم بهتره یه سیفون %30_%40 بزنید بعد از این محلول استفاده کنین! در کل روش های شیمیایی موقتی و هزینه بره از روش های طبیعی استفاده کنین بهتره!
تا چه مدت واتر پمپ و اسکیمر خاموش کنم؟؟؟سلام بله منظورشون این بود که واتر پمپ رو قطع کنین اسکیمر هم قطع کنین بهتره
اگه تست رنگ قرمزو نشون داده که نیتراتتون خیلی بالاس اگه درست تست زدین! به نظرم بهتره یه سیفون %30_%40 بزنید بعد از این محلول استفاده کنین! در کل روش های شیمیایی موقتی و هزینه بره از روش های طبیعی استفاده کنین بهتره!
یکبار دیگه مناسب دیدم بگم که من با سیفون های بالای 10 درصد در هر روز در آب شور مخالفم چون سیستم هایی که تعادل یونیشون بهم خورده اگه دچار افت شدید و یا افزایش شدید یک پارامتر مثل khوph و ... بشن ضرر اونها به مراتب بیشتر هستش پس بهتره 30 یا 40 در صد سیفون طی 10 روز اتفاق بیوفته و هر دو سه روز در میان 10 درصد
معذرت.یعنی چی تو این مبحث وقتی میگین قابل شارژه؟![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.