سلام مسعود جان . شما مهم هستی اما خودت یهو رفتی برنگشتی ..
خوشحالم که دوباره میبینمت .. آروانا هم کاملا سر حال به نظر میرسه ...
دکور اکواریومت هم خیلی خوب شده .. تبریک میگم ..منتظر عکسهای بعدیت هستیم..
سلام مسعود جان . شما مهم هستی اما خودت یهو رفتی برنگشتی ..
خوشحالم که دوباره میبینمت .. آروانا هم کاملا سر حال به نظر میرسه ...
دکور اکواریومت هم خیلی خوب شده .. تبریک میگم ..منتظر عکسهای بعدیت هستیم..
دوستان به نظرتون با بک گراند مشکی چطوره؟
یه بک گراند مشکی دارم اما کمه 20 سانت
دوباره رفتم همون مغازه کامل بگیرم نداشت چند جا دیگه هم رفتم اما نداشتن با ارتفاع 60
به نظرتون همین بک گراندو باز کنم با اسپری یه طرفشو مشکی کنم؟ که اگه یه موقع خوب نشد همون طرف ابیشو داشته باشم ؟
کسی ایده ای برا دکور نداره؟
کلا این اکواریوم اون چیزی که می خواستم نشد
هنوز MDF نداره بنا به دلایلیمنظره بدون MDF خیلی ضایع شاید برا همینه که دلمو یکمی می زنه حقیقتش
![]()
سلام .. بک گراند رو حتما نباید از اکواریوم فروشیها بگیری .. برو جاهایی که شیشه های ماشین رو دودی میکنن .. جاهایی که ماشین رو اسپرت میکنند ..
تو هر ارتفاعی که بخوای دارند و البته هر رنگی ...
اون خورده چوبها رو لای سنگها کار کن بهتر میشه ..
بخاری و پاور هد هم ببر یزار سمت راست پشت اون سنگ بلنده ..
ماهی های بزرگ حرکتهاشون ناگهانی هست ممکنه بزنن بخاری رو بشکونن ..
بک گراند هم اگه چسبی میگیری قبلش حسابی پشت اکواریوم رو آب اسپری کن بعد وقتی زدی با یه کارت تلفن روش بکش تا هواش در بیاد ..
اونا هم خوبه اما بعده یه مدت رنگشون میره و وقتیم بخوای بکنی چسپش می مونه اگرم از اون جنس خوباش بگیری یکمی بالا میافته هزینه اش
اگه ببرم انور سیم برق لامپ و پمپ هوا نمیرسه ولی پاور هد اینور گذاشتم برا اینکه انور لوله مکش فیلتر این پاور هد هم اینور گذاشتم که اینورم چیزی باشه به وسیله تاپ فیلتر تمیز بشه می فهمی چی میگم دیگه؟(یکمی نا مفهوم توضیح دادم فک کنم)
این کارا میمونه برا بعده 13 انشالله
ممنون اقا حامد نظر دادین
سلام دوستان
خوبید؟
اوه اوه چه گردو خاکی گرفته اینجا تاپیکو از بین کلی آوار پیدا کردم کشیدم بالا
یه مدت دوری از ماهی بازی به دلیل جا به جایی منزل کلا جم کردم اک ولی وسایل همه هست حدودا یک سالی میشه
الانم که دیگه درسو دانشگاه و کلی مشغله دیگه نمیزاره به راهندازی دوباره فکر کنم انشالله چند وقت دیگه اگه بشه راهش میندازم فقط یه زیبا سازی ظاهری میخواد
یه سری عکس از قبل
واسه اولا که تازه راه افتاده بود
آروانا (این آخرا ازش عکسی پیدا نکردم حدودا نزدیک 50 سانت رسیده بود)
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)