بنظر من هیچ فرقی با مارک ادیسون موجود نداره فقط با کیفیت تر هستش. سعید جان دلیلتون برای اینکه میگی طیف نوریش و کلوینش با متال برابری میکنه چی هستش.؟
احمد جان کاتالوگها رو دانلود کن و تو بخشی که طیف نوری رو رسم کرده اونو با طیف نوری متال 10000 کلوین دایمکس مقایسه کن .
احمد جان منظورتون رو متوجه نشدم شما هرچه قدر فاصله بردار nm رو بیشتر کنی شارپ ها کمتر میشن زیاد نمیشه روی آون حساب کرد . شما در نظر بگیر که یه منبع نور x اگه طول موجهای مورد نظر مارو داشته باشه مثل آبی و قرمز و مقداری سبز واسه رشد ریفها مناسبه .
پس زیاد نمیشه روی لامپ سخت گیری کرد اما توی بعضی از لامپها نور سبز زیاده باعث رشد جلبک میشه بعضی هاشون قرمزشون کمه به درد فتوسنتز نمیخوره .
پس نمیشه زیاد روی مارک یا برند خاصی مانور داد هر لامپی که بتونه اون طول موج های مورد نظر ما رو تولید کنه درسته . من نه تجربه استفاده از cree رو دارم نه edison هیچ کدوم رو من رد نمیکنم حتی مارکها نا معتبر چینی به شرط وجود کاتالوگ میشه یه لامپ رو رد کرد یا قبول کرد .
دوستان من led ها رو سفارش دادم فردا به دستم میرسه .
11 تا 10 وات گرفتم و 17 تا آبی رویال بلو 3.5 وات
فعلاً پولام تموم شد
به محض اینکه پولم از پارو بالا رفت هیتسینگ رو ردیف میکنم و بعد مراحل ساخت .![]()
دوستان من led ها رو سفارش دادم فردا به دستم میرسه .
11 تا 10 وات گرفتم و 17 تا آبی رویال بلو 3.5 وات
فعلاً پولام تموم شد
به محض اینکه پولم از پارو بالا رفت هیتسینگ رو ردیف میکنم و بعد مراحل ساخت .![]()
من 10 تا 10 وات خریدم بعدا هم رنگی می خرم خودش یه سیستمی پیشنهاد داد که 550 تومن می شد![]()
سلام ایا نور led به صورت ابی و سفید تنهایی میتونه جوابگو باشه ؟
دوستانی که ال ای دی از آقای مرادی خریدن ، از نورشون راضی هستند ، اگه میشه تو این بخش یکسری از تجربیاتشونو بذارن تا بشه ازش بهره برداری کرد اگه میشه روش ساخت و راه اندازی کردن اونو هم بگن (بصورت تصویری باشه که عالیه)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.