ممنون از همه دوستان عزیز که راهنمایی می کنید در تکاپو هستم بتونم یه تانک گیاهی خوب ارائه بدم که از دیدنش همگی لذت ببرید .... دوستان عزیز بازم ممنون تا یه چند هفته دیگه کاملا از تانک جدیدم با خبرتون میکنم......
ممنون از همه دوستان عزیز که راهنمایی می کنید در تکاپو هستم بتونم یه تانک گیاهی خوب ارائه بدم که از دیدنش همگی لذت ببرید .... دوستان عزیز بازم ممنون تا یه چند هفته دیگه کاملا از تانک جدیدم با خبرتون میکنم......
با سلام خدمت دوستان عزیز بستر هم فراهم کردم فقط یه سوال دارم من مانومتر قبلی پس دادم خراب بود به نظر شما مارک ista خوبه ؟ این کود هارو چقدر بریزم بهتره؟ دنبال سنگ هستم کم کم داره میشه اکواریوم..
![]()
دوستان عزیز تعدادی گیاه به دستم رسید ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان ؟ اسم هاشون بهم بگین مخصوص تعدادی گیاه قرمز هست....
![]()
کودهایی که گرفتید عالی هستند..
از بیسیس به مقدار 1.5 تا 2 سانت کف بریز..
4 تا 6 سانت و حتی تا 8 سانت هم میتونی مانادو روی اون بریزی..
مانومترهای ایستا و ماکرو هم خوبن میتونید بگیرید..
دوست عزیز سلام
من مانومتر تی چم ایرانی گرفتم حدود 100 هزار تومن الآن که 2 ماه از راه اندازی میگذره مشکلی برام پیش نیومده !
سلام دوستان عزیز کم کم داره کارهای تانک تموم میشه دوستان عزیز من گیاها سعی کردم اسم هاشون پیدا کردم فقط موند اون قرمزه ... کود بیسیس حدود 2 سانت ریختم کف و بعد نزدیک 8سانت مانادو به سمت عقب شیب دادم به تانک تصاویر وقت نکردم زیاد بگیرم از کارا
اما 2تا عکس میزارم دوستان سرخس ها روی چوب بستم فقط مونده مانومتر و دیفیوزر بخرم.... امیدوارم بتونم تانک زیبایی ارائه بدم.. یه سیستم نور هم درست کردم که حتما واستون عکس میزارم ... نورها هم یه ATman 1000 و 2تا زیر کابینتی که یکی صورتی و یکی سفید
آفتابی....
![]()
سلام دوستان خواستم یه چندتا عکس بزارم از فتوسنتز گیاهان تانکم ... ایشالله دوربینم به دستم برسه تصاویر زیبایی ارائه میدم... الانم با کمی جلبک درگیرم که دعا می کنم رفع بشه...
![]()
سلام آقا . خیلی زیباست . عکسهای جدید از نمای کلی تانک هم برامون آپ کن تغییرات رو ببینیم
بستگی به نوع جلبک داره . یک عکس واضح از جلبک ها بزارید . معمولا سیفون راه احل قطعی برای مبارزه با اغلب جلبک ها نیست .
ویرایش توسط بابک آژیده : 10th January 2014 در ساعت 11:08 PM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.