سلام و خسته نباشید به همه چه میوه هایی خوبه به طوطیم که داره مستقل میشه بدم خوبه؟ پرتقال خیلی دوست داره ضرری نداره براش؟ ممنون الان دیگه سرما تحدیدش نمیکنه یا باید بازم گرم باشه
سلام و خسته نباشید به همه چه میوه هایی خوبه به طوطیم که داره مستقل میشه بدم خوبه؟ پرتقال خیلی دوست داره ضرری نداره براش؟ ممنون الان دیگه سرما تحدیدش نمیکنه یا باید بازم گرم باشه
ممنون الان دمای اطاق 28-29 هستش مناسبه یا گرمترش کنم به خاطر طوطیم کولر روشن نمیکنمخیلی کنجکاوه ولی زیاد جیک جیک نمیکنه فقط موقع گرسنگی هیجان و اعتراض کم جیک جیک کردنش باعث نمیشه بزرگ که شد کمتر حرف بزنه یا کمتر یاد بگیره؟
اگه یک جوجه مدفوعش سیاه بشه دلیلش چیه؟
من یک طوطی داشتم ماه پیش رفتم بیرون توی یک جعبه گذاشتمش درشو بستمو چندتا سوراخش کردم وقتی اومدم درشو باز کردم دیدم که تغریبا نیمه جونه سریع بردمش توی هوای ازاد یکو غذا بهش دادم کم کم جون گرفت حالش خوب شد اما فرداش مدفوعش سیاه بود و چیزی نمیخورد بهش سرلاک انسانی میدادم و همون روز متاسفانه مرد میخواام بدونم دلیل مرگش سرلاک بوده یا توی جعبه بودنش بوده شب قبلشم هوا سرد بود اما ترشحات بینی نداشت که بفهمم سرما خورده یا نه عذاب وجدان دارم که ایکاش تو جعبش نمیکردم درشو ببندم
سرلاک انسانی اینجوری نمیکشه...
به دلیل مشکلات تنفسی و هوا و ... بوده احتمالا
ممنون پس من باعث مرگش شده بودم چه حس بدی دارم . ولی از این طوطیم خیلی مراقبت میکنم الان تقریبا مستقل شده تخمرو براش پوست میکنمو تیکه میکنم از چه وقت خودش میتونه تخمه پوست کنه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)