این مدیا ها با مصرف این مواد میتونن باعث کند شدن رشد گیاهان بشن
نه بابا انقدر ماشاالله نیترات و فسفات دارم که هرچی مصرف کنن کم نمیاد
![]()
بابا ماشالا رف شما که دسته کمی از ما نداره تو گیاه
شما باید دست مارو بگیری
رف تمیز کردید دیاتوماشو ؟
نه رضا جان تو عکس زیاد نشون میده . تازه 20 روزه گذاشتمشون تو رف فک کنم تا یه ماه دیگه انشالله تانکشو پر کنه...
اره دیاتومارو سابیدم دیشب حسابی رفته بودم تو تانک اصلی و رفگفتم که دارم با فسفات دست و پنجه نرم میکنم ناکس خیلی قوی شده
![]()
علی جان ماشالا خودت میتونی گیاه صادر کنی بعد گیر دادی به گیاه های رضا؟!!!!!!رضا بهش گیاه نده یه کم بخندیم![]()
میگن طرف چشمش گشنس حکایت من شدههرچقدرم داشته باشم بازم میخوام
فک کنم به رفرجیوم اعتیاد پیدا کردم همش نشستم پاش ببینم چقدر رشد کردن
بیشتر از تانک اصلی به رف میرسم
راستی مهدی جان داداش اگه تعطیلات امدی تهران قبلش حتما بگو که بهت ادرس بدم که در خدمت باشیم...یه کلبه خرابه ی مجردی دارم که خیلی خوشحال میشم اگه تهران امدی یه ما افتخار بدی در خدمت باشیم...![]()
ممنون علی جان شما لطف داری
اگه اون طرفا اومدم خوشحال میشم که از نزدیک ببینمتون
نه تنها شما بلکه همه دوست های عزیز پارسی پت اصلا کاش میشد یه جا قرار بزاریم و همه همدیگه رو از نزدیک ملاقات کنیم
ادم تو این دنیای مجازی سرش گیج میره بازم خوبه من تو پروفایلم یه عکس گذاشتم که دوستان حداقل ببینن رفیقشون چه شکلیه!!!!
بقیه بچه ها یا عکس گل و بلبل گذاشتن یا ماهی!!!!!!!!!
خواهش میکنم میکنم مهدی جان خدایی بی تعارف گفتم بچه های تهران خیلی میهمان دوستنممنون علی جان شما لطف داری
اگه اون طرفا اومدم خوشحال میشم که از نزدیک ببینمتون
نه تنها شما بلکه همه دوست های عزیز پارسی پت اصلا کاش میشد یه جا قرار بزاریم و همه همدیگه رو از نزدیک ملاقات کنیم
ادم تو این دنیای مجازی سرش گیج میره بازم خوبه من تو پروفایلم یه عکس گذاشتم که دوستان حداقل ببینن رفیقشون چه شکلیه!!!!
بقیه بچه ها یا عکس گل و بلبل گذاشتن یا ماهی!!!!!!!!!داداش من تو پروفایلم یه عکس از چاکرت گذاشتم...
منم با نظرت موافق هستم اگه یه قرار دسته جمعی هم بذاریم خوب میشه...پاینده باشید
سلام خدمت تمامی دوستان...
امروز ریف اسنو (برات ول) و مولتی ویتامین (تروپیک مارین) خریدم به ترتیب 45 و 20 اول اینکه گرون خریدم یا نه ؟ دوم کسانی که از این محصولات استفاده کردن لطف کنن و طرز استفادشو بهم بگن...خیلی ممنون
![]()
ریف اسنو رو باید یک روز درمیون 5میل به ازای400لیتر اب بریزی ویتامین تروپیکم 5تا10قطره رویه غذایه ماهی هات به مدت 10دقیقه هم باید بمونه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.