حتما همین کار رو میکنم بیشتر به خاطر دلقکام میخواستم شقایق سبا بگیرم .راستی بعضی دوستان میگن پولیپ خیلی سخته نگه داشتنش؟
راستی جناب آقای بهمنش یکی از دوستان میگفت تا PH به بالای 8 نرسیده ستاره رو در بیارم من بهش گفتم که چون آمونیاکم صفر شده بعید میدونم تو ستاره که آبشش نداره مشکلی بخاطر ph پایین و نیتریت 1 باشه نظر شما چیه؟
نمیدونم یعنی شرایط تانکم بد شده؟اخه یه سال خوب بود ...فقط اینو میدونم که میزان کلسیوم ، سدیم ، فسفات یه مقداری رفته بالا که بعید میدونم این موضوع باعث مرگ ستاره شده باشه...اونطور که میدونم فلزات سنگین براشون مثل سم میمونه که من برای پیشگیری از (اکواتن) استفاده کردم...
سلام خدمت همه دوستان
یه سوال داشتم که فکر میکنم به موضوع بحث مربوط بشه!!!
من یه ستاره خاردار داشتم تقریبا یه سالی تو تانکم بود بهش میگو میدادم میخورد ولی از یه ماه پیش کم کم شروع کرد به تجزیه شدن تا اینکه چند روز پیش از تانک خارجش کردم چونکه دیگه تقریبا کل بدنش تجزیه شده بود:smile (35):
به نظر شما علت چی میتونه باشه؟؟؟:smile (187):
ستاره موجودات تقریباً حساسی هستن و نسبت به تغیرات ph شوری و سطح اکسیژن حساس هستن.
عامل مرگشون میتونه کمبود تغذیه و متنوع نبودن تغدیه میتونه باشه .
ولی بازم دوستان نظر بدن.
اپن برين نياز به شوري بالا داره(1.025)در صورت وجود بيماري تو شروع اضافه كردن ماهي به مشكل ميخوري باهاشمرسی از توجه و راهنماییتون
درست میگید شاید کلارکی گرفتم جای تومیتو(مرسی از پیشنهادتون)
در مورد یلو تانگ درست میگید الان فکر کنم نسبت به تابستون 50 درصد قیمتش بیشتر باشه ولی با پیش بینی هرچی شما بگیری منفعته:smile (138):
شما در خصوص اپن برین مشکل خاصی داشتین یا دلیل خاصی میبینید که فعلا من نگیرم؟
من فکر کنم بورگاندی باشه چون بدنش از لحاظ جنس به لینیکا نمیخوره
بنظر من اول تمام ماهياتو بگير بعد شروع به خريد ريف كن ولي اپن برين ريف خوبيه جزع ريفايه كه من از داشتنش راضيم
جفت كردن ماهي ها يكم مشكله تو اين مدت هم پدر همديگرو در ميارن دلقكاتون اگه جفتم بخواي بگيري
كمه يا گرونه بعدشم تنوع زياده تو ماهياي ابشور . بنظرم حداكثر يهكيشونو جفت بگير بقيشون تكم باشن مشكلي واسشون پيش نمياد
آقا منم به شما تبریک میگم شاید یکم دیر باشه ولی بازم لازم بود بگم بخاطر تانک خیلی خوب و زیبایی که دارین
چند سوال :
اول اینکه برای آورفلو شما کف تانک رو دوتاسوراخ کردی یا یک سوراخ
دوم اینکه شیشه رو سوراخ کردین بعد چسب زدین
و آخر اینکه شبها صدای شر شر آّب بخاطر آورفلو احساس نمیکنید و لطفا قیمت اسکیمر و پاور هدی که خریدی چند هست
ممنون
جواب سوالاتونو احمد اقا ميان جواب ميدن فقط در مورد صدايه ششر يه موردو بگم كه شما كافيه كه يه لوله سر فيتينگه خروجي ابآقا منم به شما تبریک میگم شاید یکم دیر باشه ولی بازم لازم بود بگم بخاطر تانک خیلی خوب و زیبایی که دارین
چند سوال :
اول اینکه برای آورفلو شما کف تانک رو دوتاسوراخ کردی یا یک سوراخ
دوم اینکه شیشه رو سوراخ کردین بعد چسب زدین
و آخر اینکه شبها صدای شر شر آّب بخاطر آورفلو احساس نمیکنید و لطفا قیمت اسکیمر و پاور هدی که خریدی چند هست
ممنون
تو اورفلو بزاريد و سرش دوتا زانويي بزنيد به صورتي كه سر زانويي به سمت پايين باشه صدايه ابي كه تو لوله ميپيچه كلن حذف ميشه
سر لوله پايين فيتينگم ببريد پايين تا بره داخل خونه سامپ به هميين سادگي صدا رو حذف ميكنيد
![]()
یک تست کلسیم بزن ببین چنده؟سلام خدمت همه دوستان
یه سوال داشتم که فکر میکنم به موضوع بحث مربوط بشه!!!
من یه ستاره خاردار داشتم تقریبا یه سالی تو تانکم بود بهش میگو میدادم میخورد ولی از یه ماه پیش کم کم شروع کرد به تجزیه شدن تا اینکه چند روز پیش از تانک خارجش کردم چونکه دیگه تقریبا کل بدنش تجزیه شده بود:smile (35):
به نظر شما علت چی میتونه باشه؟؟؟:smile (187):
ph رو هم اعلام کن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.