سلام دوستان
منم یه سوالی پرسیدم کسی جواب نداد؟؟!گفتم دیروز از شقایق بابل من یه چیزهایی ژله ای سفید رنگ ازش اومد بیرون میخواستم بدونم چیه؟؟؟؟
ممنون
سلام دوستان
منم یه سوالی پرسیدم کسی جواب نداد؟؟!گفتم دیروز از شقایق بابل من یه چیزهایی ژله ای سفید رنگ ازش اومد بیرون میخواستم بدونم چیه؟؟؟؟
ممنون
سلام دوست عزیز
شما با توجه به اینکه از آب آر او استفاده میکنید بهتره تانکتون را آبگیری کنید و از محصول ضد کلر برایت ول استفاده کنید http://www.parsipet.ir/thread27964.html
بعد یه ظرف بزرگ بردارید و با آب تانک آب نمک درست کنید و به تانک اضافه کنید بهتره از یه موج ساز تو ظرفتون استفاده کنید تا خوب نمک حل بشه
اگه مستقیم نمک را بریزید تو تانک رسوب میکنه و مقدار زیادیش کف تانک بهم میچسبه
موج ساز و واتر پمپ هم روشن بذارید و بعد از چند روز لایوراک اضافه کنید (بهتره چند روز بعد از باکتری که به آب میزنید لایوراک اضافه بشه تا لایوراکها آسیب کمتری ببینن)
موفق باشید
کسی تا حالا از تسترهای دلتا مارین استفاده کرده ؟ دقیق هستن یا نه ؟ یکی میگه خیلی دقیقا و یکی هم میگه با api و jbl مقایسه کردیم و خیلی تفاوت داشته .حالا اگه کسی تجربه استفاده یا مقایسه داشته بهم بگه تا روشن شم.
با عرض سلام خدمت دوست محترم!
در مورد تسترهای دلتا مارین اطلاعی ندارم. اما در رابطه با تسترهای api، دارای دقت بسیار بالایی هستند و مناسب آکواریوم های ریف می باشند و کار کردن با آنها یک مقدار مشکل و پیچیده است و باید اصول تمامی مراحل به دقت رعایت شوند تا نتایج حاصله درست باشند. در مورد تسترهای jbl کار کردن با انها آسانتر و راحت تر است و از دقت بالایی هم برخوردار می باشند.
موفق باشی
نمک با تستر فرق میکنه .نمک میتونه هر اشغالی رو به جای نمک به مردم قالب کنن اما تستر چون توی ازمایشگاه کالیبره میشه گفتم شاید دقیق باشه .اما نمکش اره خیلی داغونه و با شن و ماسه هیچ فرقی نمیکنه.
جی بی ال فقط تست مس داشتم که ظاهرا خوب بوده ولی بقیه رو استفاده نکردم اما این api که دوستمون گفت کار کردن باهاش سخته ؟
تسترهای ای پی ای سخت نیستند، فقط تشخیص رنگ تستر نیتراتش صلیقه ای هست و نسبت به کارت رنگش انتخاب کردن رنگ مشکل هست ولی خداییش دقیقه
تنها ایرادی که میشه بهش گرفت اینه که تست منیزیم نداره
موفق باشید
کسی تاحالا این دامسل رو داشته ؟ اگر کسی تجربه نگهداری از این دامسل رو داشته بگه چه جوریه ماهیا رو اذیت میکنه ؟
![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)