من ۱ بار تو یکی از خونه های سامپم که اسکیمرو میزاشتم یه موجودات سفید رنگی چسبیده بود به تمام بدنه اسکیمرو درو دیوار سامپم شکل تخم حشره بودن کاملا بدون حرکت اونا که پاد نیستن ؟ برای شناسایی پاد لطفا راهنمایی کنید یا اگه عکسی هم هست ازش بزارید ممنون میشم
متاسفانه الان عکسی از پاد ها ندارم ( امید وارم دوستان داشته باشن)
یه جا یادمه دوست عزیزی می گفت از دیاتم ها تغذیه می کنن
درست شبیه لارو حشرات هستن
تو ریفیجیم معمولا میشه دیدشون چون اونجا خیلی خیلای زیاد میشن
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 18th July 2011 در ساعت 11:04 PM
بدون حركت نيستند خصوصا وقتي بزرگتر ميشن حركت ميكنند منتها خيلي آروم و بايد دقت كنيد تا حركاتشون را ببينيد. فكر كنم اونها پاد بودند
نه پاد نيستن
دقيقا مثل تخم حشره ميمونن
به بدنه اسكيمر ميچسبن
و به سختي هم كنده ميشن
نميدوم چي هستن ولي من مشكلي باهاشون نداشتم
با سلام
در مورد اب جدید که به تانک اضافه میشه چقدر مهمه که اب ro باشه چون من دستگاه رو ندارم فعلا امکان خرید هم نیست .باید چکار کنم ؟ اب لوله کشی رو تحت چه شرایطی میشه استفاده کرد یا اب معدنی ؟ممنون
تو تهران كه يهخورده كيفيت اب پايينه و نيترات داره ميگن با اب ro جايگزين كنيد كه نيترات دوباره به سيستم برنگرده
ولي خوب اين دستگاه اكثر مواد الاينده رو از اب جدا ميكنه بغير از سيليكات
اب معدني هم با اب ro فرقي نميكنه تازه بهترم هست
شما ميتونيد اب لوله كشيه خونتونو تست بزنيد اگه كيفيتش خوب بود ازش استفاده كنيد
فقط ميمونه كلر اب كه يهروز بمونه خودش از اب جدا ميشه
ممنون. اگر فقط مشکل نیترات باشه فکر کنم اگر کم کم و به تدریج اضافه بشه کمتر تاثیر بذاره ولی در مورد سایر مواد الاینده چطور میشه فهمید و تست کرد واین مواد چیند و چه تاثیر بدی دارن ؟ اب جوشیده فرقی میکنه ؟ ممنون
اگه هدف از سيفون كردن كاهش نيترات باشه ما عملن داريم اون دوباره برميگردونيم به اكواريوم!!!!
فسفات سيليكات نيترات كلر از مهمترين الاينده ها هستن وسختيه زياد كه تو اب لوله كشي ممكنه باشه
با جوشوندن فقط باكتريها انگلها ميكروبهايه تويه اب از بين ميره
باسلام
در مورد حجم اب مورد نیاز برای جراح ماهی ها یه ذره گیج شدم .مثلا برای بلو تانگ یه جا 70 گالن نوشته یه جا 180 گالن .اکواریومم 110 * 45* و 70 ارتفاع داره میخواستم بدونم میتونم بلوتانگ و یلو تانگ نگه دارم یا نه. ممنون
من در فضای 100(طول)، 40(عرض) ، 70 (ارتفاع) بلوتانگ و پاودربلو را بدون درگیری نگه داشتم. البته حدودا بین 50 تا 60 کیلو سنگ دارم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.