سلام لطفا در مورد خطوط عمودي وسياه رنگ اوي ماهي هاي ديسکس توضييح بديد آيا راهي براي از بين بردنشون هست يا مربوط به نژاد ورنگ ماهيه چون بعضي موقع ها کمرنگ ويا وحو ميشن باتشکر
اگه منظورتون اون خط روی چشم هست بستگی به نژاد داره.
پر رنگی و کمرنگ بودنش هم به شرایط، تغذیه و ژن و نژاد ماهی بستگی داره.
سلام.
تیوسولفات سدیم هیچ مشکلی برای ماهی بوجود نیاورده و یکی از ماده های اولیه واتر کاندیشرهای آب (آماده کننده های آب) هستش.بله خودم استفاده می کنم خیلی خوبه.یکی از دوستام هم تو تانک دیسکسها 1 سانتیش که تکثیری هستند استفاده می کنه و هیچ مشکلی نداره.
اونهم چشم
سلام:
همونطور که دوست محترممون حامد خان فرمودن.این خطوط بنام خطوط استس هست و در بعضی از دیسکس ها با افزایش سایز و سن و شرایط محیطی و آب کمرنگ تر و گاهی اوقات پررنگتر میشن.جالبه که خدمتتون عرض کنم این خطوط عمودی در دیسکسهای وحشی یا معروف به وایلد کاملاً نمایان هستند .بستگی به نژاد ماهی داره.
در دیکسهایی که از ترکیب نژادی توسط انسان بوجود آمده این خطوط کمتر و یا کاملاً محو شدند.دیسکسهایی که این خطوط را ندارند مثل:پیگنها،بلو دایموندها،رد ملون،گلدنها و ..... می باشند
سلام
دوتا از دیسکسام ( رد ترکوئز) یک گوشه از اک رو اشغال کردن ( 4.5 و 3.5 اینچی ) به دیکسای دیگه که خودشونو نزدیک می کنن حمله می کنن
بشدت به همه چیز تک می زنن ( گیاه و ورودی فیلتر )
خودشونو می لرزونن . 3.5 اینچی باله های پاینشو بیشتر اوقات می بنده و بد غذا شده
علت چیه ؟ تخم ریزی یا بیماری ؟اینم بگم وضعیت ظاهریش خوبه ( رنگ طبیعی حرکت نرمال باله بالا کاملا باز )
احتمالاً علامت ها جفت شدنشونه.
لطفا عکس دیسکس آراپشن را هم قرار بدین
ممنونم[/QUOTE]
دوست عزیز اینهم دوتا عکس آلبینو لئوپارد eruption
![]()
سلام
تو مخزن دیسکس حتما باید ساب استارد باشه؟!!
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)