خیلی ماهی جالب و بانمکیه،یعنی موج ساز روشن باشه نمیشه؟؟خب من ریف هم دارم نمیشه حذفش کرد،یعنی بیخیالش بشم؟یادش به خیر گفتید باکس فیش یاد نریمان تیموری افتادم
قدیمی تر ها ایشون رو یادشون هست
یادش به خیر ایشون یه تانک باکس فیش معروف داشت
باکس فیش شناگر خوبی نیست
خود نریمان کلا موج ساز رو حذف کرده بود که بتونه ازشون نگهداری کنه
مشکل دیگه ای که داره سم این ماهی هست
اگه استرس بگیره یا به هر نحوی تحریک بشه ممکنه تو آب سم آزاد کنه به همین خاطر تو پلاستیکی که این ماهی تو بار خلیج هم که میاد همیشه زغال اکتیو هست
اگه هم بمیره تو تانک سم آزاد میکنه معمولا پس حتما زغال اکتیو تو خونه داشته باشید در صورت نگهداری از این ماهی زیبا!
ولی اگه شرایط رو مهیا کنید ماهی زیبایی هست و شنا کردنش با نمکهکلا من هر ماهی خوشم میاد دردسر داره و نمیشه!!!
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
در مورد عکاسی بهترین کسی که میتونه نظر بده آقای محمد مقدم هستن که عکاسی رو به طور حرفه ای دنبال می کنن ولی فکر کنم اگه نورای آبی رو خاموش کنید عکس بهتر بیفته
به هر حال این ماهی شناگر خوبی نیست و جریان زیاد آب باعث میشه با آب جابجا بشه و نتونه درست شنا کنه و این یعنی استرس و....
همه از این مشکل ها دارن.من خودم از خیلی چیزا خوشم میاد.برای همین مجبور شدم سه تا اکواریوم درست کنم!!!!اگه میتونید ی اکواریوم مخصوصش درست کنید.نیازی نیست خیلی بزرگ باشه.100 الی 120 لیتر هم کافیه ولی اصولی نیست
سلام . شما قسمت وایت بالانس گوشیتونو چک کنید اگه روی اتومات هست و مشکل رنگ دارید با تنظیمات دیگه وایت بالانس دوباره امتحان کنید
کسی تا حالا تو سر فایرفیش پوینتکس زده ؟ به مس حساس نی ؟
سلام.اپلود سنتر سایت خرابه؟اگه سالمه چجوری باید باهاش کار کنم؟
ببخشید میدونم جای این سوال اینجا نیست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.