گسی نیست جواب بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گسی نیست جواب بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.سن رو نمیشه دقیق گفت . اما به نظر من یا کمی ضعیفه و یا حدود 1 سال داره.
2.چیزی که من تو عکس می بینم اینه که علائمش داره کم کم محو می شه بنابراین به احتمال 60 درصد نره .اما بیشتر باید به حالات رفتاریش توجه کنید . اما با توجه به تجربه ای که در تعیین جنسیت کاکاتیل دارم ، فکر می کنم نر هستش .
3.بله اما به سعی و وقت گذاشتن و همینطور آمادگی پرنده بستگی زیادی داره .
4. غذایی به مرور می تونه تغییر کنه . به هیچ عنوان یکباره رو تغییر ندید . فقط باید کم کم با انواع میوه ها و سبزی های تازه آشناش کنید . ممکنه بار اول و دوم نخوره ولی باید جایی بذارید که دسترسی داشته باشه و بتونه بررسیشون کنه . اگر به مرور بهتر نشد ، از مولتی ویتامین با دوز مشخص می تونید استفاده کنید و در این زمینه آقای دکتر برهانی می تونن راهنماییتون کنند .
5.شاید اینطور عادت کرده و شایدم چوب های نشیمنش نا مناسبه و راحتی لازم رو نداره .
6.سعی کنید به فقط به خاطر اینکه حس می کنید فرار نمی کنه ، رها نذاریدش ! خیلی دیدم که پرنده یکهو از پنجره رفته بیرون و بر نگشته . اگر میارید بیرون ترجیحا تو اتاق و فضای بسته باشه تا خطر برخورد با وسایل و یا افتادن روی وسایل داغ آشپزخانه و یا فرار و برخورد با پنجره و ...،به حداقل برسه . ضمنا پرنده ای که تو عکس می بینم مقداری ضعیفه ... .
7.علتش می تونه احساس سرما باشه . اگر جاش جلوی کولر و یا در محل جریان باد هست حتما جاش رو عوض کنید تا سرما نخوره و علت دیگرش می تونه احساس ریلکس بودن باشه که غیر طبیعی نیست . اما اگر پف کردن همراه با کم غذا شدن و کم تحرکی باشه ، نشانه ی بیماریه و به دکتر دامپزشک متخصص طیور (دکتر برهانی کیا) نیاز پیدا می کنید .
سلام
منم سوال آقای فائقی نژاد رو دارم چرا چشمش کاملا باز نیست همیشه همینطوره؟
نر یا ماده بودن عروس رو با قطعیتنمیشه گفت و حتما باید یه فرد با تجربه از نزدیک ببینه اما بین همه راهها بهترین راه خط زیر دم هست که اگر زیر دم عروس خط خطی باشه میگن ماده هست و اگر بدون خط باشه میگن نره اما اینم صددرصد نیست ، مثلا عروس من زیر دمش خط داشت اما با توجه به رفتارهای دیگه ش و آواز خوندنش و ... نشون دادکه نره.
شما باهاش تمرین سخنگویی کنید حتما ( قسمت اموزش سخنگویی رو بخونید و تمرین کنید.)
غذاییش باید به مرور عوض شه نه به یکباره ، تو عکسی که گذاشتین یه ظرف تخمه براش گذاشتین من خودم اینکار رو نمیکنم یه طرف اب میذارم یه ظرف ارزن و تخم کتان و .... و خیلی خیلی کم نخمه و یه ظرف هم غذاهای تر مثل میوه و سبزیجات و حبوبات و غلات ، در ضمن ظرف ارزن مناسب طوطی نیست بهتره ظرفهای غذاخوری طوطی رو بگیرید.
رو قفسش شبها کاور میکشید؟ ( یه مدت عروس منم یاد گرفته بود میرفت رو ظرف ابش میخوابید و ابش رو کثیف میکرد من قبل از خوابش وقتی کاورش رو میخواستم بکشم صداش میکردم میومد رو چوبش و باهاش حرف میزدم و کاور رو میکشیدم اینجوری کم کم یاد گرفت رو ظرف ابش نره بخوابه.
طوطی ها بعضی اوقات رو در روز به چرت زدن میگذرونن که در اینصورت پف میکنن .
طوطیتون کم اشتها نیست ؟ زیاد در طول روز میوابه یا نه ؟ زیاد میاد کف قفس؟ یه عکس هم از فضله ش بذارید لطفا.
خاروندن که اره ولی نوک به نوک دعواشون میشد قبلا.
برام تخم گداشته یه هفته ای هست اونم دوتا.
حالا که نگاه میکنم یکی از تخم های یطرفش حالت سفید داره و دایره مانند هست. چراغ قوه هم انداختم روش ولی باز مشاهده شد اون دایره سفید. معمولیم که نگاه میکنی یه حالت قرمز رنگی دارن تخما.
به نظرتون اون دایره سفیده چیه؟؟؟
من کوزه گذاشتم زیاد نمیرفت توش چون وقتی میچرخید گیر میکرد ولی او وسط که زدمشو نخمارو گذاشتم روش بیشتر تو لونه هست. رو تخما رو من ندیدم که بشینه . ولی کنارشون هست بیشتر وقتا که یا داره کوزه رو میخوره یا داره استراحت میکنه.
مشکلی برای تخما به وجود که نمیاد؟؟؟
سلام.الان جداشون کنید و بذاریدشون تو دوتا قفس جدا کنار هم که همو ببینن.هفته ای یکبار جوونه کندم و تخم مرغ آبپز و هفته ای دوبار هم اسفناج و جعفری بدید بهشون.به تغذیشون خیلی توجه کید.وقتی دیدید که نرتون میره کنار قفس و میخونه و بهم غذا میدن میتونید بذاریدشون کنار هم.البته نا گفته نمونه که طوطیا جفتشونو خودشون انتخاب میکنن و ممکنه اصلا جفت نشن.تا حالا جفت گیریشونو دیدید؟
کم اشتها که نــه ولی فقط تخمه و ارزن میخوره...
زیـــاد نه ، ولی کمـــم نــه
نه فقط وفقط واسه خواب
فکر کنم اون عکسهای قبلی خودم شک کردم که یوقت یکم سرما خورده 2روز تو دمای 30درجه شبها خوابید خوب شده فکر کنم
شما حالا ببین عکسهارو
این یه ویدئو از عروسم حجمش 3مگ هست.
اگه ببینید دقیق تر میتونید نظر بدید
http://www.monaco-ir.com/MVI_4261(1).avi
این هم دو تا عکس
![]()
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)