سلام یه سوال داشتم بعد از زایمان خوکچه لازم هست نر رو از بچه ها و ماده جدا کرد یا نه ؟
ممنون
سلام یه سوال داشتم بعد از زایمان خوکچه لازم هست نر رو از بچه ها و ماده جدا کرد یا نه ؟
ممنون
سلام
من با اینکه به خوکچه هندی ها علاقه ی زیادی پیدا کرده بودم و میخواستم یه دونش رو تجربه کنم، اما با تحقیقهائی که در این 20 روز کردم تصمیم گرفتم نخرمش!!!
دلیل اولم اینه که بستر مناسب و خوبی که مشکلی براشون ایجاد نکنه و نظافت روزانش هم ساده باشه ظاهرا نیست و همه اونهائی که خوکچه دارن اختلاف نظر دارن و این آدم رو گیج میکنه!!!
یکی میگه پوشال خوبه اون یکی میاد میگه نه پارچه خوبه، بعد یکی دیگه میاد میگه هیچکدوم خوب نیست و فلان چیز بهتره!!!
مورد بعد دامپزشک هست که یا نیست و یا اگه هست سررشته ای از این جونده ندارن!!! پس مریض شدن خوکچه=از بین رفتن اون یا...
بعدی دردسر پیدا کردن یونجه خوب و مناسبه+هزینه و دردسرهای زیاد برای جفت و جور کردن غذائی خوکچها
مورد بعدی خصوصیات خوکچه ها هست که هر کدوم یه سازی واسه خودشون میزنن! یکی فوق العاده ترسو هست یکی دستی نمیشه و یکی خوشش نمیاد بغلش کنی و الی آخر
با همه علاقه ای که به این جونده دارم اما فکر میکنم نخرمش هم واسه خودم بهتره هم واسه خوکچه!
همین عروس هلندی که دارم بسمه! نه دردسر داره و نه خرج اضافی! نه بوی زیادی و نه... تازه همه چیشم فت و فراوونه
گرچه اینجا جای این حرفا نیست.هرکس باید نظرش رو برای خودش نگه داره اما بزارید یه چیزی رو توضیح بدم
ادما متفاوتن....بخاطر همین سلیقه هاشون متفاوته.هرکس یه تیپی رو می پسنده.یه مدل ماشین دوس داره.یه رنگ توجهش رو جلب می کنه
و بسته به شخصیتش یه نوع حیوون رو انتخاب می کنه
نوع نگهداری هر حیوونی هم بسته به صاحبشه یکی پوشال رو ترجیح میده یکی حوصلشو داره هربار پارچه رو بشوره!این دلیل نمیشه عیب از اون حیوون باشه!!!!!!
نمی دونم ساکن کدوم شهر هستید اما قطعا پیدا کردن یه دامپزشک کار چندان سختی نیست و بعلاوه اگه خوب نگهش دارید خوکچه حیوونی نیست که بی علت بیمار شه
خصوصیاتشون هم بخاطر هوش و شخصیتشونه.شما انتظار دارید حیوون مثل یه اسباب بازی هیچ طرز فکر و رفتار خاص از خودش نداشته باشه؟
و هیچ خوبی بی بدی نیست.ممکنه همین عروس هلندی که برای شما اسونه برای کس دیگه ای سخت باشه.به عنوان مثال من سگ دارم که میگن سخت ترین پت هستش.اما برای من بین پت هام سخت ترین همین عروس هلندی بود که جفتش رو رد کردم!!!!
لطفا تاپیک رو منحرف نکنید.ممنون
سلام دوستان
من تازه عضو شدم و قبلا تو پرشین پت فعالیت داشتم
کار من تکثیر جوندگانه و نیت دارم تا از تجربیاتم استفاده کنم تا به سوالات کاربران در باره جوندگان پاسخ بدم
اولین بحثی که برام جالب اومد و تو تاپیک ازش یاد شده بود بستره مناسبه
مناسب ترین بستر برای جوندگان پوشال چوب الک شدست که اصلا خاک نداشته باشه
خاک داشتن بستر در طولانی مدت باعث پرومونی یا همون ذالتریه میشه![]()
سلام وسایل بازی خوکچه چی هست ؟
سلام
کلا خوکچه هندی بر عکس همستر زیاد با وسیله بازی نمیکنه
و تمام لوازم بازی موجود در بازار تنها برای سود و تجارت ساخته شدند
تنها وسیله ای که برای خوکچه سرگرم کنندست تونل بازیه
شما میتونید به اندازه دلخاهتون از لوله فروشی ها لوله بگیرید تا بره توش و بازی کنه
البته دقت داشته باشید که قطر لوله اونقدری باشه که خوکچه از توش رد شه
بیشتر توضیحات رو آقا سپهر دادن
منم یه چندتا نکته رو اضافه می کنم
بهترین کار اینه که براشون اسباب بازی های جویدنی بخرید که سرگرمشون می کنه
مثلا اسباب بازی هایی که از الیاف قابل هضم ساخته شدن و یا بلوک های طعم دار
که تو اشکال مختلفی هم موجوده
علاوه بر اون خوکچه ها به عروسک هم علاقه خاصی دارن!براش یه عروسک پولیشی نرم بزارید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)