ببخشید لطفا جواب بدید
ببخشید لطفا جواب بدید
سلام . مواردي كه گفتم چك كرديد؟ عكسها اصلا واضح نيست . داخل دهان رو خودتون چك كنيد ولي از ضايعه كنار نوك ، عكس واضح بزاريد .سلام شما گفتین مینام مشکوکه به ابله اینم عکسش
http://s8.picofile.com/file/83319664...enshot_20_.png
http://s8.picofile.com/file/83319664...enshot_19_.png
این مینا2ماهش ست
ی مینا 2 ساله سنخنگو دارم میترسم اونم اینجوی بشه
لطفابگین چه بیماری هست وباید چکارکنم
سلام غدش سفید رنگ و انداره نصف نخود غذاشو میخوره و سرحاله
و دهنشم هیچی نیست![]()
سلام من ی مرغ مینا دارم اصلا ابتنی نمیکنه از اب میترسه یه بار گرفته خیسش کردم از اون به بعد دیگه پیش من نمیاد از قفس میارمش بیرون میخواد بپره فرار کنه تا 10 متری میره باز بر میگرده چیکار کنم. قبلا یلی بم وابسته بود الان دنبالش میرم فرار میکنه 1و نیم ماهشه
سلام ، روشتون نادرست و استرس زا بوده !! با ابپاش به پشت بالها و دم ، اب گرم اسپري كنيد و ظرف اب بزرگي هم مقابلش بزاريد كه اگر تمايل داشت ، خودش ابتني كنه. اينكار موقع ظهر با دماي مناسب و دور از كولر ، انجام بشه. هيچ موقع هم به أجبار ، به ابتني وادارش نكنيد. نتيجشو ديديد
جچطوری بش صبت یاد بدم بعد احتمالش هس تا 2 ماهگی صبت کنه
سلام
2روزه بین نوک مینام یکم فاصله هست انگار که نوکش روی هم جفت نمیشه
امروز که داشتم غذا میدادم یکم مشکوک شدم بهش گرفتمش دستم و دهنش رو باز کردم
سقف دهنش چنتا جوش زده تقریبا مثل افت دهن
خیلی نگران شدم
کسی میدونه مشکلش چی هستش؟یدونه ازون افتها هم کنار نوکش حد فاصل چشم و نوکش زده ولی خیلی کوچیک هستش
چیکارش باید بکنم؟
Sent from my iPhone using پارسی پت mobile app
سلام. احتمالا آبله است.سلام
2روزه بین نوک مینام یکم فاصله هست انگار که نوکش روی هم جفت نمیشه
امروز که داشتم غذا میدادم یکم مشکوک شدم بهش گرفتمش دستم و دهنش رو باز کردم
سقف دهنش چنتا جوش زده تقریبا مثل افت دهن
خیلی نگران شدم
کسی میدونه مشکلش چی هستش؟یدونه ازون افتها هم کنار نوکش حد فاصل چشم و نوکش زده ولی خیلی کوچیک هستش
چیکارش باید بکنم؟
Sent from my iPhone using پارسی پت mobile app
خصوصیتونو چک و درمانو فورا شروع کنید. امیدوارم جواب بده. داخل دهان و روی جوشها روزی چندین بار گلیسرین یده بزنید. قسمتهای دیگه بدن مثل کشاله های ران . کنار گوشها و روی انگشتان هم هر روز بررسی کنید.
اگر تا 3 روز بعد از شروع دارو ، جوشها در حال پیشرفت بود یا به زخم تبدیل شد فورا به دامپزشک مراجعه کنید.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.