دوست عزیز روی دست آمدن پرنده نیاز به اموزش دارد و حتی در بهترین حالت ممکن و بالاترین میزان رام بودن وقتی پرنده منظور شمارا درک نکند کاری انجام نمیدهد
توصیه من به شما تمرین دادن پرنده برای روی دست امدن است
یک شیوه روال عادیه کار مثل اینکه با یک دست خوراکی محبوب پرنده را بگیرید و دست دیگر را حالت نشیمن جلو ان نگهدارید و پرنده را ترقیب به بالا امد کنید
راه دیگر ای است که پرنده زمانی که در محیط جدید قرار میگیرد مثلا روی زمین شما دست را به حالت بالاتر جلو پرنده بگیرید پرنده به صورت غریزی روی سطح بالاتر میآید
مورد بعدی:
یک استند tشکل اگر داشته باشد و یا حتی روی لبه قفس زمانی که پرنده بالا امده دست خود را هم ردیف لبه و یا استند قرار میدهید . با تخمه پرنده را به سمت دست خود میکشید .دست شما باید در امتداد لبه ای باشد که پرنده نشسته است تا حد امکان هم ردیف ان تا پرنده فکر کند لبه ای است که روی ان قرار دارد .به مرور پرنده روی دست شما میاید و در این زمان شما کلمه تایید مثل "آفرین"میگویید و پاداش پرنده را میدهید و دوباره انجام میدهید کم کم بعد از 15روز پرنده کاملا به دست شما آشنا شده و با فرمان روی آن میآید

و یه مشکل دیگه اینکه هیچکدوم از چیزهایی که برای کاسکوهای دیگه بعنوان جایزه استفاده میشه رو اصلا نمیخوره( چیزایی مثل گردو فندق پسته و ..).یه مدت بادوم زمینی جایزه اش بود که بعد از یه مدت دیگه اونم نمیخوره.تخمه هم چون روزانه حدود40 دونه جزء جیره غذاییش هست نمیشه استفاده کنم.خیار و گوجه سبز خیلی دوست داره ولی هردو محدودیت زیادی دارن. خلاصه نمیدونم با این فسقلی چکار کنم. یکی دوبار هم که روی دستم بوده در واقع سعی کردم از روی زمین به روی قفس منتقلش کنم تا دستم رو میبرم طرفش از روی دستم میپره که در بره دستم رو میگرفتم جلوی سینه اش و دست دیگر رو میبردم زیر پاش و اون شروع میکنه به بال بال زدن و تقلا میکنه که ولم کن که من فقط به اندازه کمتر از یک دقیقه به قفس میرسونمش. ولی در ضمن تمرینات رو اونطوری که شما میگید انجام دادم اماتا کمی دستم رو نزدیک میکنم همه چیز رو ول میکنه و خودش رو میکشه کنار. راستی اینم بگم اونطوری که دوستان میتونن طوطی هاشون رو حوله پیچ کنن هم نمیشه.کلاً هر چی محدودش کنه رو قبول نمیکنه. الان نزدیک دو سالشه و خیلی هم وراج و پررو تشریف دارن .اصلا تحت هیچ شرایطی سکوت نمیکنه آدم غریبه باشه یا جای غریبه سخنرانیش ادامه داره(خواستم بدونید که خجالتی نیست).خیلی لطف میکنید راهنماییم کنید با این کله شق فسقلی چکار کنم.