سلام دوستان من میخواستم بپرسم بهترین مکان برای قرار دادن مدیای ماتریکس سیچم کجاست؟؟؟خونه دوم یا چهارم؟؟
من الان گذاشتم بالای مدیاهای دیگه یه خونه قبل از واتر پمپ جاش درسته یا نه؟
ممنون
سلام دوستان من میخواستم بپرسم بهترین مکان برای قرار دادن مدیای ماتریکس سیچم کجاست؟؟؟خونه دوم یا چهارم؟؟
من الان گذاشتم بالای مدیاهای دیگه یه خونه قبل از واتر پمپ جاش درسته یا نه؟
ممنون
اگه کلسیوم بالا باشه مثلا 550 تا 600 شقایق میمیره ؟خوب راه های دیگه هم هست مثل مدیا های نیترات گیر و یا سیفون منظم شما که تانکتون کوچیکه تعویض خیلی راحت و کم هزینه میشه شما هر 2 هفته 8-10 درصد آب رو سیفون کنین هم املاح به آب اضافه میشه هم مشکل نیترات حل میشه
شقایق هم اونطوری که فکر میکنین آب رو خراب نمیکنه بخرین مشکلی پیش نمیاد هر 2 هفته هم بهش میگو بدین چون شاید مقدار غذایی که دلقک بهش میده کافی نباشه ! تعویض آب هم مفیده براش
کلسیم نمیتونه 550 و 600 باشه چون اونقدر ظرفیت نداره و رسوب میکنه .اگه منیزیم در حد نرمال 1300 باشه کلسیم باید تو رنج 400 تا 450 باشه . احتمالا یا تست ها اشکال داشته یا با دقت تست نگرفتید .اگه تحت شرایط خاصی کلسیم به اون اعداد برسه (با فرض اضافه کردن بیش اندازه محلول و بالا بودن منیزیم و...) باید با کمک سیفون منظم عناصر اب رو به تعادل برسونیداخه من یه tl 550 دارم که رفجیوم نداره و وسط پذیراییه نمیشه لوله کشی کنم بهش و رفجیوم بزنم اینقدر هم لایوراک داره که از 120 لیترش حدود 60 لیتر مفید اب میگیره .میخاستم شقایق کوپیک بزارم ولی میگن فضولاتش به اندازه یک میگو هست اگه اینطوری باشه که امونیاکم میچسبه به سقف .میشه اگه دلفک باهاش دوست شد اصلا میگو ندم فقط پولکی یا گرانول بریزم و مقداری از این پولکی رو دلقک ببره بهش بده یا گرسنش میشه ؟
کلسیم نمیتونه 550 و 600 باشه چون اونقدر ظرفیت نداره و رسوب میکنه .اگه منیزیم در حد نرمال 1300 باشه کلسیم باید تو رنج 400 تا 450 باشه . احتمالا یا تست ها اشکال داشته یا با دقت تست نگرفتید .اگه تحت شرایط خاصی کلسیم به اون اعداد برسه (با فرض اضافه کردن بیش اندازه محلول و بالا بودن منیزیم و...) باید با کمک سیفون منظم عناصر اب رو به تعادل برسونید
نه تستر درسته تازه اول 750 بود با سیفون رسید بین 550 تا 600 .حالا سوال اصلی من این بود اگر برفرض مثال کلسیومم ثابت روی 600 باشه و شقایق بزارم میمیره ؟
با عرض سلام خدمت تمام دوستان.یه سوال داشتم اگر لطف کنید به پاسخ درست برسم.آب تانک خیلی ذرات ریز داخلش هستش وهرکاری میکنم نمیرن سفون 25% هم کردم ولی تاثیری نداشته سیستمم خیلی قویه و همه چیزدرست کار میکنه لطف کنید راهنمایی فرمایید.ممنون
سلام دوست عزیز
اگه تانکتون تازه راه افتاده این مورد طبیعیه و چند ماه اول این وضعیت وجود داره
بهتره جهت موج سازها بروی سنگها نباشه - از فیلتر وول در آورفلو استفاده کنید همینطور در سامپ ، ترجیحا از فیلترهای جی بی ال (سبز رنگ) تهیه کنید تاثیر زیادی داره و ذرات ریز آب را خیلی خوب میگیره
سلام
بنظر جاش موردی نداره فقط شما هفته ای یکبار فیلترهای وول را بشورید تا جرم خلل و فرج بین مدیاها را پر نکنه و راندمان مدیا در سطح مطلوب باقی بمونه
سلام
چرا اینقدر این شقایق من راه میره؟عصبی شدم از دستش![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.