سلام
ببخشید من این کار را کردم ولی خیلی پایین نیومد فکر کنم کلسیمم رو ۵۵۰ باشه یکی بهم گفت از هیبرید منیزیم استفاده کن پایین میاد می خوام ببینم اگه از منیزیم استفاده کنم پایین میاد
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
ببخشید من این کار را کردم ولی خیلی پایین نیومد فکر کنم کلسیمم رو ۵۵۰ باشه یکی بهم گفت از هیبرید منیزیم استفاده کن پایین میاد می خوام ببینم اگه از منیزیم استفاده کنم پایین میاد
سلامبا سلام
دوستان من تانک جدید ساختم و لایوراک های تانک قبلی را با اب نمک خوراکی که شوری اب نمک خیلی بالا بود شستم.چون داخل لایوراک ها میگو و خرچنگ بود این کار را انجام دادم.حالا بعد 1 هفته تمام لایوراک ها مثل گچ سفید شدن روی شن های کف تانکم خزه قهوه ای زده.به نظرتون لایوراکام از بین رفتن؟
از نمک خوراکی استفاده نکنید مخصوصا اگه ید دار باشه که دیگه فاجعس
الان خود تانک تو چه وضعیه ؟ سیکل طی کردید؟تازه تموم شده؟
سلام
دوست عزیز لطفا از نقل قول یا توضیحی چیزی استفاده کنید من الان اصلا متوجه منظور شما نشدم متاسفانه
چشم ولی توضیح داده بودم و گفته بودم در اثر ۱ بی احتیاتی پور کلسیمم وارد اکواریم شد وبعد وارد اکواریم شد که نه شقایقم درست باز میشه نه ریفام بعد ۱/۴ اب را سیفون کردم خیلی تغیر نکرد بعد فروشگاه بهم گفت از هیبرید منیزیم استفاده کن تا کلسیمم پایین بیاد اگه میشه ۱راهنمایی کنین تشکر
امونیاک خیلی بالا بود ولی الان چند روزی میشه که روی 50 تا 25 کم و زیاد میشه.نیترات هم اول کمی بالا بود که 2 روز پیش صفر شد ولی الان روی 50 مونده.من از تست api استفاده می کنم.واسه پایین اومدن امونیاک هم از kordonداروی استفاده کردم
سلام دوست عزیز
اگه آمونیاک یا نیتریت بالا دارید احتمالا سیکلتون کامل طی نشده ... چون زمانی که سیکل کامل طی بشه اون قدر نیترو باکتری تو تانک هستن که نزارن امونیاک و نیتریت بالا بیاد ولی نیترات بالا میاد که با سیفون 2 هفته یکبار 20 درصد میتونی متعادل نگهش داری .
قهوهای شدن سنگ هاتون و شن های کف اکواریوم احتمالا اثرات فسفات و نور نامناسب هست
موفق باشی
قبلا که استفاده نمیکردید بیشتر طول میکشید تا غذاخور شن ؟
سلام دوستان من الان حدودا 8ماه میشه atsراه اندازی کردم ولی همش جلبک قهوه ای میزنه جلبک سبز نمیزنه مشکلی داره اندازصفحه 30*40هست نورش هم لامپ کم مصرف گذاشتم 25وات گذاشتم رفرجبوم هم دارم انگوری هم دیگه رشد نمیکنه همون اندازه مونده الان حدودا 4ماه میشه اصلا هرس نکردمش مشکل کجاست اهن و منگنز هم هفته ای اضافه میکنم
سلام دوستان من الان حدودا 8ماه میشه atsراه اندازی کردم ولی همش جلبک قهوه ای میزنه جلبک سبز نمیزنه مشکلی داره اندازصفحه 30*40هست نورش هم لامپ کم مصرف گذاشتم 25وات گذاشتم رفرجبوم هم دارم انگوری هم دیگه رشد نمیکنه همون اندازه مونده الان حدودا 4ماه میشه اصلا هرس نکردمش مشکل کجاست اهن و منگنز هم هفته ای اضافه میکنم
سلام
شما نباید اجازه رشد جلبک قهوه ای رو بدید و هر دو سه روز یه بار باید خوب تمییزش کنید چون جلبک قهوهای اجازه رشد جلبک سبز رو نمیده
نیترات و فسفات اگه کم باشن گیاه انگوری رشد نمیکنه و نیترات و فسفات اگه خیلی کم بشه انگوریها کلا از بین میرن
یعنی برای رشد انگوری فسفات ونیترات به تانک اضافه کنمتست زدم فسفات0.05 نیترات 20
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.