یک مورد هم به نظر من رسید اینکه گوشه های تانک خیلی تاریک شده و تمرکز نور کاملا در وسط اکواریوم هست؟ این هم مشکل عکس هست؟چون شما هم اکثر ریفها رو در وسط چیدید و گوشه کمتر ریف وجود داره.
یک مورد هم به نظر من رسید اینکه گوشه های تانک خیلی تاریک شده و تمرکز نور کاملا در وسط اکواریوم هست؟ این هم مشکل عکس هست؟چون شما هم اکثر ریفها رو در وسط چیدید و گوشه کمتر ریف وجود داره.
بابا کم گیر بدین به رضا بنده خدا آک به این قشنگی ردیف کرده این همه هم ریف چیده فقط یه قاب میخواد که نورش رو پخش کنه همین:60:!!!
سلام اقا اخوانی عزیز
اقا اکواریم اقا رضا واقعا قشنگ و زیبا هست ما هم اگه چیزی میگم هدف ایراد گرفتن نیست هدف اینه که دستان نظرتشون رو بگن تا کمک بشه به هرچه بیشتر زیبا شدنش
وگرنه اقا رضا که کارش درسته
راستی رضا جان تگه امکانش هست یه چنتا عکس از اون فاکس فیش زیباتون هم بزارید ببینیمش لذت ببریم
بسیار زیباست ( زدم به تخته ها)
اره حسین جان گوشه ها تانک کم نوره ولی نه به شکلی که تو عکس هستش
واتفاقا ریف دارم اگه دقت کنی
ولی قبول دارم نور گوشه های تانک کمه که اگه خدا بخاد چند وقت دیگه قاب برسه اونم حل میشه
ممنون
چشات قشنگ میبینه
منم عکس میزارم که دوستان مشکلات که مشاهده میکنن بگن تا بر طرف بشه
:smile (144):
چشم از فاکس چند تا عکس میزارمسلام اقا اخوانی عزیز
اقا اکواریم اقا رضا واقعا قشنگ و زیبا هست ما هم اگه چیزی میگم هدف ایراد گرفتن نیست هدف اینه که دستان نظرتشون رو بگن تا کمک بشه به هرچه بیشتر زیبا شدنش
راستی رضا جان تگه امکانش هست یه چنتا عکس از اون فاکس فیش زیباتون هم بزارید ببینیمش لذت ببریم
ماهی اروم و جالبی هستش
البته اين فاكس سليقه منه چون رضا زياد دوست نداشت به خاطر من گرفتسلام اقا اخوانی عزیز
![]()
مصطفی جان منم از فاکس فیش خیلی خوشم میاد قیافه ی خیلی خاص و منحصر به فردی داره در کل سوژه ایه واسه خودش مخصوصا وقتی میتره و رنگ کمرش عوض میشه ما هر موقع جارو برقی می کشیدیم این تفلی رمگش به سیاهی میل می کرد :smile (170): ( البته ته به اندازهی این آدمکه ها :smile (138)::smile (138)::smile (138)
ولی در کل خیلی باحاله وقتی شرایطش عادی باشه رنگ زردش واقعا جلوه ی زیبایی به تانک می ده
رضا جان ممنون بابت عکس ها
بسیار زیباست
سلام
واییییی چقدر خوشگل هستن خسته نباشید واقعا....فوق العادن:smile (263):
اره یکم استرس بهش وارد میشهمصطفی جان منم از فاکس فیش خیلی خوشم میاد قیافه ی خیلی خاص و منحصر به فردی داره در کل سوژه ایه واسه خودش مخصوصا وقتی میتره و رنگ کمرش عوض میشه ما هر موقع جارو برقی می کشیدیم این تفلی رمگش به سیاهی میل می کرد :smile (170): ( البته ته به اندازهی این آدمکه ها :smile (138)::smile (138)::smile (138)
ولی در کل خیلی باحاله وقتی شرایطش عادی باشه رنگ زردش واقعا جلوه ی زیبایی به تانک می ده
رضا جان ممنون بابت عکس ها
بسیار زیباست
360 درجه رنگ عوض میکنه
در کل من که حال میکنم باهاش
مرسی ممنون مهدی جان
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.