الان یه چند تا عروس هستن که بالغ هستن برای جفت شدنشون مشکلی نداره یا بهتره یه جفت با قیمت بالا تر بگیرم
الان یه چند تا عروس هستن که بالغ هستن برای جفت شدنشون مشکلی نداره یا بهتره یه جفت با قیمت بالا تر بگیرم
برای تربیت کردن در چه سنی خوبه؟قبل از بالغ شدن؟
http://www.parsipet.ir/thread11187.html
ین صفحه هچی گفته همین طورین طوطی نرم
ماده ام هم 2 3 تاشو داره ولی من ندیدم جفت گیری کنن
تغذیه ی جفتت چیه؟هم دانه های خشک و هم جوانه ها و قطره هایی که مصرف میکنید رو بگید لطفا.http://www.parsipet.ir/thread11187.html
ین صفحه هچی گفته همین طورین طوطی نرم
ماده ام هم 2 3 تاشو داره ولی من ندیدم جفت گیری کنن
گفتم براتون ولی بازم میگم
ارزن کافیشه کتان پودر ویتامینه و هر هفته اگه یادم نرفت سفیده تخم مرغ
جوانه اصلا نمیخورن بیشتر وقتا هم گذاشتم جوانه بشه یا خراب شدن یا جونه ندادن![]()
ببخشید که فراموش کردم.
پودر ویتامینه چی هست؟اگر مولتی ویتامین هست بهتره حداقل هفته ای دوبار توی آبشون حل کنید و بگذارید چهار الی پنج ساعت بمونه و بعد آب رو تعویض کنید.
نسبت ترکیب دانه های خشک رو هم پنجاه درصد ارزن،سی درصد کتان و ده درصد کافیشه و ده درصد شادونه در نظر بگیرید.هفته ای یکبار هم بهشون سفیده تخم مرغ آبپز،تکه های کوچک کاهو،سبزی جعفری و هویج رنده شده و بلال تازه اگر میتونید بدید حتما برای آماده و تقویت شدنشون.
جوانه گندم آماده هم بصورت بسته بندی توی خیلی از مغازه ها هست میتونید تهیه کنید و هفته ای دوبار تا زمان تخم گذاری به جفت بدید.
پودر ویتامینه همون قطره ی ad3ec هست که بصورت پودر شده تو بسته های کوچک هستببخشید که فراموش کردم.
پودر ویتامینه چی هست؟اگر مولتی ویتامین هست بهتره حداقل هفته ای دوبار توی آبشون حل کنید و بگذارید چهار الی پنج ساعت بمونه و بعد آب رو تعویض کنید.
نسبت ترکیب دانه های خشک رو هم پنجاه درصد ارزن،سی درصد کتان و ده درصد کافیشه و ده درصد شادونه در نظر بگیرید.هفته ای یکبار هم بهشون سفیده تخم مرغ آبپز،تکه های کوچک کاهو،سبزی جعفری و هویج رنده شده و بلال تازه اگر میتونید بدید حتما برای آماده و تقویت شدنشون.
جوانه گندم آماده هم بصورت بسته بندی توی خیلی از مغازه ها هست میتونید تهیه کنید و هفته ای دوبار تا زمان تخم گذاری به جفت بدید.
الان بهتین فصله برای تخم گذاری میترسم امسال هم باز به نتیجه نرسم
فقط نمی دونم چرا جفت گیری نمیکنن
عروس هلندی بجز فصل تابستان که دمای هوا چندان قابل کنترل نیست همیشه میتونه تکثیر بشه و محدودیتی نداره.شما تغذیشون رو اصلاح کن ایشالا جفتت آماده میشن و نتیجه میگیری.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.