شما و آقای اسکندری تو صفحات قبل هم همین موارد رو ب دوستمون گوشزد کردین .دلیل این اشتباه رخ داده نمیدونم ولی لازمه برای برزیلی براتون توضیح بدم
اگه لونه بدون دیدن جفت گیری و امادگی جفت گذاشتید که کار بسیار اشتباهی کردید
حداقل یه دوره تغذیه محرک رو شروع میکردید بعد اقدام به لونه گذاری میکردید
لازم بگم باید بدن ماده برای تخم گذاری اماده باشه در غیر این صورت تخم گذاری به اسونی انجام نمیشه
اسباب بازی تخم گذاری به تاخیر میندازه ولی نه انچنان زیاد اگه غذای محرک بدی کلا اسباب بازی می زارن کنار
شما برای لونه نصب کردن ابتدا باید قفس یک جای ثابت بزارید به مدت 1 تا 1.5 ماه بعد غذای محرک بعد از جفت گیری لونه بزارید
هرجا مشکل داشتی بگو بیشتر برات توضیح بدم
سوال جدیدشون درمورد اسباب بازی بود ک بنده جوابش رو تو تاپیک باجریگار داده بودم .
ممنون رضا جان چون کامل متوجه سوالش نشدم سعی کردم از اول براش توضیح بدم که جای سوال نمونه احساس کردم پست اشتباهی زده تو باجیکار من براش توضیح دادم
باتشکراز پیگیری شما
مشكل از من هست دوست عزيز،
نحوه پاسخ به پست دادن رو دارم سعى ميكنم كشفش كنم،
أسباب بازى هم خودم دارم به يه نتايجى ميرسم ( تقريبا بعضى از رفتارها در پرندگان زينتى يكسان هست)، ولى در دو مورد و در دو جا ﭘرسش كردم..
در مورد اين برزيلي ها( قبلا توضيح دادم) من بعنوان مولد خريدم، ابتدأ بعد از يك هفته كه به خونه اوردم لونه گذاشتم، متاسفانه تبديل شد به پناهگاهشون،
بعد از دو ماه لونه رو برداشتم، الان بيست روز بدون لونه سپرى كردند و ترسشون ﺭﻳﺨﺖ، حالا لونه رو گذاشتم،
تو اين پست آخر،شرح حالشون خيلي اتفاقى شبيه باجيها شد،
سپاسگزارم
سلام.شما چون از مرورگر های فایر فاکس یا کروم استفاده نمیکنید و تاپتاک هم ندارید گزینه ی پاسخ با نقل قول رو ندارید.بهتره برای تسریع کارخودتون تاپتاک نصب کنید.لونه گذاریتون هم اشتباه بود و نتیجه ای نخواهد داشت.مشكل از من هست دوست عزيز،
نحوه پاسخ به پست دادن رو دارم سعى ميكنم كشفش كنم،
أسباب بازى هم خودم دارم به يه نتايجى ميرسم ( تقريبا بعضى از رفتارها در پرندگان زينتى يكسان هست)، ولى در دو مورد و در دو جا ﭘرسش كردم..
در مورد اين برزيلي ها( قبلا توضيح دادم) من بعنوان مولد خريدم، ابتدأ بعد از يك هفته كه به خونه اوردم لونه گذاشتم، متاسفانه تبديل شد به پناهگاهشون،
بعد از دو ماه لونه رو برداشتم، الان بيست روز بدون لونه سپرى كردند و ترسشون ﺭﻳﺨﺖ، حالا لونه رو گذاشتم،
تو اين پست آخر،شرح حالشون خيلي اتفاقى شبيه باجيها شد،
سپاسگزارم
دوستان سلام،
بنظرتون شونه تخم مرغ براى جويدن برزيلي خوبه؟ يا احتمال داره براى حالت گرفتنش رزين يا مواد شيميايى زده باشن؟
مثلا اين نمونه.
سلام
نکته اول اینکه بجای اینکه چند پست پست سر هم بدید میتونید پستتون رو تا قبل ازیکساعت ویرایش کنید و عکس یا سوال جدید بهش اضافه کنید
نکته دوم اینکه شونه های تخم مرغ از مواد بازیافتی تولید میشن و آلودگی دارن
برای پرنده هاتون استفاده نکنید
سلام دوستان .میخواستم بدونم طوطی کوتوله سر و صدا داره چون میخوام توی اتاق خوابم بزارم .ممنون میسم جواب بهم بدید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.