سلام محمد عزيز
ممنونم ازت . كار خاصي انجام نميدم . آب RO ميريزم و كود مولتي و آهن برايت ول و دي اكسيد براي هر ١٠٠ ليتر يك حباب در ثانيه و تعويض هفتگي ٣٠ ليتر آب در هفته .
فكر ميكنم اتفاقي يه نر و ماده انداختم توي تانك كه خودمم نميدونستم جنس مخالف هستن
ارادتمندم
سلام عرض ادب
برای دومین بار هست که، کل تاپیکتون رو نگاه کردم و لذت بردم.
واقعاً ایده و طرح های خلاقانه بکر و زیبایی دارید.
خیلی ارامش بخش هست.
از اینکه عکس ها رو به اشتراک میگذارید و از هیچ اطلاعاتی دریغ نمیکنید سپاسگزارم
((زدن لایک و تشکر اکتفا نمیکرد)) از اینکه پست اسپم زدم از دوستان عذر خواهی میکنم
برقرار باشید
یا حق
ویرایش توسط مجیدی : 30th May 2015 در ساعت 12:01 PM
سلام مهدی جان!
تبریک میگم!
هر روز داره تانکت چه از نظر زیبایی چه از نظر شرایط آب و ... پیشرفت میکنه!(بر عکس من که هررررر کاری که میکنم به دلم نمیشینه تانکم)
یه سوال شبا هوا دهی میکنی؟
سلام مجيدي جان . خيلي ممنونم عزيز . لطف داري . تانك جديد رو راه بنداز از شرمندگيت در بيام . گياهاش با منسلام عرض ادب
برای دومین بار هست که، کل تاپیکتون رو نگاه کردم و لذت بردم.
واقعاً ایده و طرح های خلاقانه بکر و زیبایی دارید.
خیلی ارامش بخش هست.
از اینکه عکس ها رو به اشتراک میگذارید و از هیچ اطلاعاتی دریغ نمیکنید سپاسگزارم
((زدن لایک و تشکر اکتفا نمیکرد)) از اینکه پست اسپم زدم از دوستان عذر خواهی میکنم
برقرار باشید
یا حق
مخلصم
سلام . مچكرم عزيز . شبها خروجي فيلتر رو كمي بالا ميارم كه روي آب تلاطم ايجاد بشه براي تبادل اكسيژن
ارادت
سلام دوستان خوبم
![]()
سلام آقا مهدی بسیار زیبا مثل همیشه اون آکواریوم که برای مسابقات ADA درست کردید هرموقع صلاح دید با مشخصاتش برامون بزارید تا نگاه کنیم که شاهکار دیگه شما رو از دیدنش لذت ببریم .موفق باشی .
سلام آقاي خليلي عزيز . لطف داري ممنونم . راستش همون تانكي كه پارسال براي مسابقات ADA عكسشو فرستادم امسال تغيير دكور همون تانك و مشخصات رو براشون ارسال كردم . اما براي AGA امريكا يه تانك ٢٠٠ ليتري رو دارم تغيير دكور ميدم كه تصاويرش رو براشون ارسال كنم . قسمت وسطش اماده شده كه درواقع عكس دومي هست كه در پست قبل قرار داره
ارادت
من واقعا تو کف این تانک های شما موندم![]()
سلامسلام آقاي خليلي عزيز . لطف داري ممنونم . راستش همون تانكي كه پارسال براي مسابقات ADA عكسشو فرستادم امسال تغيير دكور همون تانك و مشخصات رو براشون ارسال كردم . اما براي AGA امريكا يه تانك ٢٠٠ ليتري رو دارم تغيير دكور ميدم كه تصاويرش رو براشون ارسال كنم . قسمت وسطش اماده شده كه درواقع عكس دومي هست كه در پست قبل قرار داره
ارادت
خيلي ممنونم دوستان . شما واقعا به بنده لطف دارين
ارادتمندم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.