راستی بگم زیرش خونی شده. تمیزش کردم. نمیدونم چکار کنم![]()
راستی بگم زیرش خونی شده. تمیزش کردم. نمیدونم چکار کنم![]()
سلام.میشه ایدی یاهوتوو نو بدین!!!!!!
دیروز صبح زیرش خونی بوده متوجه نشدوم... عصر که اوردمش بیرون اتفاقی زیرشو دیدم خونی هست... این باید 4 رومین تخمش باشه. هفته ای یک بار تخم میذاشت. 2 هفته 2 تخم گذاشتو برای 4-3 روز نذاشت.... منم اب گذاشتم بازی کرد. عصرش یه تخم گذاشت لونه رو براش گذاشتم... تا اینکه تقریبا 2 روز بعدش این طوری شد.
بردمش کلینیک پارافین داد به یه مایع بی حس کننده... نمیدونم مدفوع هست یا مایع تخم ولی وقتی به زیر شکمش دست میزنی. همون چیزی که اخرین نقطه هست در بدنش انگار مخرج باشه. نرم هست. ماساژ دادمش. چند بار چربش کردم...
از دیروز عصر تا الان.
دامپزشکی میگه باید جراحی شه ولی انجام نمیدن.
الانم که میگین چیزی دیگس؟؟؟ الان میبرمش دامپزشکی
من تجربه ی مشابه مورد شمارو داشتم.ماده رو بیهوش کردن و از کنار مقعدش رو شکافتن.تخمی در کار نبود و ماده تلف شد.
اما علتی که همه فکر میکردن تخم هست چی بود؟چون تخم گذاری به تعویق افتاده بود همه فکر میکردن تخم توی بدن پرنده گیر کرده و باید خارج بشه.در حالیکه به دلیل ضعف بدن پرنده ی ماده تخم اصلا تشکیل نشده بود بلکه فقط زرده و مقداری سفیده بدون پوسته ی آهکی تشکیل شده بود و چون حالت خاصی نداشت که وقتی ماده فشار میاره به خودش حالت بیضوی بگیره و از سمتی تیزی از مقعد پرنده خارج بشه توی بدنش مونده بود و تشکیل عفونت داده بود.عفونت سفیدی که هرکی میدید فکر میکرد این پوسته ی خورد شده هست.این عفونت توی بدن پرنده پخش میشه و کنار مقعد و روی کمر پرنده بشدت متورم میشه که همه فکر میکنن تخم داره توی بدنش.اگر دقت کرده باشید ماده باید مقعدش رو روی چوب نشیمن یا لبه ی ظرف غذاخوری بکشه و خون ریزی کنه و پرهای اطراف مقعدش هم ریخته.درسته؟
آقای اسکندری این پستتون خیلی منو نگران کرد.
یادتونه که بهتون گفتم پرهای ماده داره میریزه الان دو روز پیش هم ظاهرا مدفوعش قرمز رنگ بود .اما همه ی تخم ها رو گذاشته واینجوری خودشو به جایی نمیکشه.
ممکنه ماده ی من هم عفونت روده داشته باشه؟اگر بله برای درمان باید چیکارکنم؟الان که روتخمن چی؟
بلاخره یه دامپزشکی که سر در بیار توی این شهر خراب شده پیدا شد. بردمش همونطور که گفتین گفت روده اش هست. بیخودی کلی چربش کردم و پرهاش الان چرب هست... 2تا پماد داد گفت مخلوط کن بزن به اون توده قرمز که زیرش هست تا جذب بشه .گفت امکان اینو ندارن یا نداره که بذارن داخل بدنش و بخیه بزنن. 2 تا سرنگ 3 سی سی هم داد گفت از هر کدوم یک سیسی توی ابش حل کنم تا 3 روز. یا درست میشه یا...........................
دوستان عزيز من امروز ميخوام بروم اون عروس ها رو بخرم فقط يه كمك كنيد تا ضرر نكنم//// يكيشون تاجش خيلي كوچيكه انگار تاج نداره كه اين عروس از اون يكي كه تاجش سالمه خوشگل تره... حالا اين رو بخرم تاجش بعدا در مياد يا اينكه اون يكي كه تاجش كامل هست رو بخرم؟..حالا كه اينا سرتاپا فقط سبز هستن چجوري جنسيتشون رو ميشه فهميد؟ 350 قيمت خوبي هست؟ دستي هم هستن
طوطی عروسم چند روزه پرخاشگر شده
نمیزاره مثل قبل نازش کنم و همش میخواد نوک بگیره
با وجود این که همیشه تو خونه آزاده در قفس همیشه بازه
چرا رفتارش تغییر کرده؟
وقتی پرخاشگری میکنه چیکار کنم بهتره؟
دستم و نمیکشم عقب.. تا وقتی که خیلی درد نگیره میزارم نوک بزنه
یه جا خونده بودم وقتی نوک میزنه آروم به نوکش ضربه بزنم
اما این کار بدتر عصبیش میکنه و اون کار و بدتر انجام میده
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)