سلام
چند وقتیه که از بهشت کوچکتون عکس نذاشتید آقا مهدی .
ممنون می شم برنامه کود دهی تانک ها رو هم به صورت دوره ای بگید. ( تانک های غیر ADA )
شاد و پیروز باشید
محمّد رازقی
سلام
چند وقتیه که از بهشت کوچکتون عکس نذاشتید آقا مهدی .
ممنون می شم برنامه کود دهی تانک ها رو هم به صورت دوره ای بگید. ( تانک های غیر ADA )
شاد و پیروز باشید
محمّد رازقی
سلام محمد جان
از كود مولتي برايت ول و آهن برايت ول با دوز روزانه و زماني كه كمبود فسفات و نيترات پيش بياد از نيترات پتاسيم و فسفات پتاسيم پودري مرك آلمان استفاده ميكنم . البته تستر نيترات و فسفات و آهن بكار ميبرم تا اين مشكل اوردوز پيش نياد و جلبكها حمله نكنن .
اينم چند تا عكسي كمه تازه گرفتم :
تانك ٢٠٠ ليتري
تانك ١٦٠ ليتري
تانك ١٦٠ ليتري . آلترنانترا
تانك ٣٥٠ ليتري . لودوژيا قرمز
![]()
سلام استاد
تبریک می گم مثل همیشه عالی و لذت بخش
سلام حاج مهدی خیلی خوشحال شدم که باز هم عکس تان های زیبای شما رو دیدم
من همیشه میبینم که شما دوز اهن بالایی رو برای تانک راه نمایی میکنید .......من نصف این دوزی که شما میگید رو ..به تانک میزنم تانک جلبک مویی میزنه ....باید کار خاصی کرد
سلام اقا سعيد گل. قربون شما . لطف داري
سلام حاج محسن عزيز . مچكرم . آهن برايت ول يكروز در ميون و هر ٨ قطره براي ٤٠ ليتر ميزنم . همونطور كه ميدوني آب تانك رو از RO ميريزم و سختي آب تانك ١٢٠ هستش . نور هم ٣ وات بر گالن . تعويض آب تانك ٢٠٠ ليتري هر هفته ٣٠ ليتر . حالا شما ببين كدوم گزينه توي تانك شما بالا هست كه جلبك مويي ميزنه
سلام
ببخشید که سوالم در جای مناسبش نیست.
آیا گیاهی تو سبک الودئا (دم گربه ای) هست که بتونم بدون بستر (به سنگ یا چوب بسته شود) تو تانک بگذارم؟
با سپاس
سلام
درباره گياها اينجا ميتونيد سئوالهاتون رو بپرسيد : http://www.parsipet.ir/thread985-217.html#post252761
بله گياهايي مثل جاوا فرن و جاوا ويندلو و انواع خزه
سلام خیلی قشنگ شده![]()
سلام
بچه هاي كت اتو
دنبال جلبك ميگشتم اما غافلگير شدم
سه تا بودن يكيش مرد
دو تاي ديگه دارن رشد ميكنن :
ببخشيد زياد زوم كردم كه خوب مشخص باشن عكسها تار شد
سلام
آقا مهدی راستش رو بگو . تو این تانک های گیاهیتون چی میریزید که اینطوریه؟!!
گیاها سر حال ،جلبک نابود ، ماهی های خاص در حال تکثیر ، ....
شاد و پیروز باشی
محمّد رازقی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.